01 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

PVC okna

Stavbno pohištvo iz umetnih snovi (PVC) je v zadnjih dveh desetletjih pridobivalo na priljubljenosti, saj ga odlikujejo ugodna cena, dolga življenjska doba in nezahtevno vzdrževanje. Nenehne raziskave so prispevale k razvoju zelo kakovostnih materialov in vgradnji jeklenih ojačitvenih profilov, ki povečujejo statično stabilnost izdelka.

 

Tudi pri stavbnem pohištvu iz umetnih snovi je v zadnjem obdobju navzoč trend zahtev po energetski učinkovitosti, ki jih je postavila gradbena zakonodaja. Najnovejši okenski profili, ki jih imamo v svoji ponudbi, zagotavljajo izjemne lastnosti in ustrezajo zakonodaji za gradnjo energetsko učinkovitih, nizkoenergijskih ali pasivnih objektov.

 

Naša okna so izdelana iz kakovostnih profilov vodilnega evropskega proizvajalca Koemerling iz Nemčije in smo edini proizvajalec oken iz njihovih profilov v Sloveniji. Njihovi laboratoriji so razvili posebne materiale na osnovi oplemenitenega PVC-ja, ki so odporni na UV-žarke, tako da preprečujejo staranje in barvne spremembe. Profili se odlikujejo z odlično stabilnostjo, zvočno izolacijo ter z vrsto drugih izjemnih lastnosti, ki zagotavljajo njihovo kakovost in dolgo življenjsko dobo. Okna iz umetnih mas vam nudimo v različnih barvah in oblikah, tako da lahko ustrežemo vašemu okusu in željam pri oblikovanju vašega doma.

 

Profili Koemerling so izdelani na osnovi GREENLINE tehnologije, kar pomeni, da v njih ni okolju škodljivih osvinčenih stabilizatorjev. Zagotovljena je tudi možnost recikliranja odpadnih materialov. S tem prevzemamo družbeno in okoljsko odgovornost.

 

Okno KLI 88 plus je najbolje prodajano PVC okno v podjetju OKNA KLI Logatec.
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje