Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Alu les okna Prestige 85

Okna les aluminij – kombinacija za najboljše energetske lastnosti

Pri novogradnji ali prenovi stavbnega poslopja si je energetsko bilanco nemogoče umisliti brez dobre izolacije, pri čemer so najbolj občutljivi deli fasade ravno okna. Okna les aluminij (alu-les okna) so pri podjetju KLI Logatec plod kontinuiranega razvoja, ki ima pri nas že večdesetletno tradicijo. Alu-les okna predstavljajo kombinacijo okvirja okna iz lesa in aluminija in tako tradicionalni material les združujejo z modernim aluminijskim v njuno najboljšo energetsko kombinacijo. Dobro razumemo želje in potrebe svojih strank, katerih zadovoljstvo pri našem delu veliko pomeni, zato smo se potrudili, da so kljub vrhunskim materialom in izdelavi naša alu-les okna kar najbolj ugodna za svoj visok standard kakovosti. Standardne dimenzije alu-lesenih oken so najpogostejša izbira naših zvestih strank, zavedamo pa se, da moramo biti za obstoj na konkurenčnem tržišču za njihove potrebe pri alu-les oknih posebej prilagodljivi.

 

Standardne dimenzije oken

Med našim naborom alu-lesenih oken je moč najti ustrezno in ugodno rešitev prav za vsako gradbeno situacijo, da pa bi bila naša ponudba dostopna za vse naše stranke, smo poskrbeli, da jamčijo standardne dimenzije najugodnješa alu-les okna. Les in aluminij, ki ju pri nas uporabljamo za izdelavo alu-les oken, se odlikujeta z odličnimi lastnostmi trdnosti in prevodnosti, združena v alu-leseno okno pa predstavljata optimalno izbirno med konkurenti iz svoje kategorije. Pri pravilni izbiri tipa, oblike in dimenzij za vaša okna vam bodo v neprecenljivo pomoč nasveti naših izkušenih mojstrov, ki vam bodo pri pravilni odločitvi vselej svetovali. Zamenjava oziroma vgradnja novih oken je trajen ukrep za negotovo energetsko prihodnost, pri nas pa smo s konkurenčnimi cenami poskrbeli, da se dolgoročna investicija splača že danes. Nudimo pa tudi široko ponudbo alu vhodnih vrat.
Oglejte si našo ponudbo alu-lesenih oken, nam pošljite vprašanje ali povpraševanje, ali pa se oglasite osebno v naši prodajalni v Ljubljani in Mariboru. Izkušeni prodajalci in mojstri vam bodo radi svetovali in z veseljem bomo del vašega gradbenega projekta.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje