Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Kakovostne drsne stene

Si želite svetlejši in večji prostor, pa ne veste, kako bi to dosegli? Si želite v svoje prostore prinesti sonce? Vse to je sedaj možno z montažo drsnih sten, ki optično povečajo vaš prostor in dajejo večji pregled. V vašo predelno steno lahko drsna vrata namestimo hitro in enostavno, vaš prostor pa bo hitro povečan.

 

Drsne stene za odprtejši prostor

V podjetju Okna KLI Logatec d.o.o. vam nudimo kvalitetne in ugodne drsne stene, ki bodo vaše prostore odprle in jih povezale. Na voljo so tako panoramske drsne stene kot predelne stene z drsnimi vrati. Pri nas proizvajamo dvižno drsna in nagibno drsna vrata za predelne stene. Drsne stene proizvajamo iz lesa ali ALU materiala vseh velikosti, barv, oblik in dizajnov.
Panoramske drsne stene povečajo prostor in ga dodatno osvetlijo, hkrati pa boste bližje zunanji okolici in sonce vas bo grelo čez celo leto. Pri drsnih vratih ob steni je prednost povezave dveh prostorov in hkrati občutku večje odprtosti doma.
Kot material je les material prihodnosti. Drsne stene so narejene iz trpežnega in kvalitetnega ekološkega lesa. Les je živ material, zato tako rekoč diha z vami. Je energetsko varčen, dobro zadržuje toploto in predihuje vlažnost. Je naravno skladišče ogljikovega dioksida in tako naredi vaš prostor bolj svež, vaše počutje pa se bo izboljšalo. Odporen je na številne vremenske razmere in ne zahteva pretirane nege. Drsne stene iz lesa so odlična ideja za vaš dom, saj dajo videz modernosti in hkrati pridih narave. Dodatne informacije o izdelavi, cenikih in še dodatnih prednostih panoramskih drsnih sten in drsnih vratih ob steni najdete na naši spletni strani.

 

Drsna panoramska stenaPanoramske stene Kli Logatec

 

Cene drsnih sten so izjemno ugodne

Vaš dom lahko sedaj opremite in izboljšate z odlično naložbo v drsna vrata za predelne stene ali v panoramske drsne stene. Naložba se vam bo obrestovala v prihodnosti, vaš dom pa bo energetsko varčnejši, okolju prijaznejši in še korak bližje naravi. Cene drsnih sten ali drsnih vrat za predelne stene so na splošno zelo ugodne. Cenik drsnih sten je narejen na podlagi materialov, oblik, velikosti in kompleksnosti izdelave. Nudimo vam tudi profesionalno montažo na vašem domu. Na naši spletni strani lahko najdete cenik drsnih sten, lesenih oken in vrat, senčil, panoramskih oken ter drugih izdelkov, ki jih ponujamo. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate po telefonu, e-pošti ali nas preprosto obiščete in z veseljem vam bomo strokovno pomagali. Obiščite nas in se prepričajte!
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje