Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Drsne stene – kvalitetna drsna stena

 

Drsne stene – iščete drsno steno?

Drsne stene nam omogočijo osvetlitev prostora, hkrati pa dajejo tudi vtis večjega prostora. Z montažno takšnih sten boste v vaš prostor vnesli sonce, kar bo vplivalo tudi na boljše razpoloženje celotne družine! Vas zanima, kje kupiti kvalitetno drsno steno po ugodni ceni? Vabimo vas k ogledu spletne strani podjetja Okna KLI Logatec, v katerem se skušamo s proizvodnjo po naročilu še bolj približati vašim željam in potrebam, saj lahko s svojim znanjem in izdelki izvedemo tudi najzahtevnejše projekte. Naša osnovna usmeritev je zagotavljanje celovite ponudbe visoko kakovostnega stavbnega pohištva, od svetovanja do strokovne vgradnje in servisiranja. V naši ponudbi najdete tudi drsne stene po ugodni ceni, zato je nikar ne spreglejte. Ogledate si jo lahko na spletni strani, na kateri boste našli tudi kontaktne podatke, s pomočjo katerih nas lahko kontaktirate. Z veseljem vam bomo svetovali na podlagi večletnih izkušenj, ki jih pri svojem delu z veseljem uporabimo. Nudimo vam tudi panoramske drsne stene, zato vam svetujemo, da preverite celotno ponudbo, ki smo jo pripravili za vas.

 

Drsna stena

drsne steneDrsna stena bo prostore med seboj povezala in jih na nek način tudi odprla. V podjetju Okna KLI Logatec vam nudimo tudi predelne stene z drsnimi vrati. Proizvajamo dvižno drsna in nagibno drsna vrata za predelne stene. Drsne stene proizvajamo iz lesa ali ALU materiala vseh velikosti, barv, oblik in dizajnov. Panoramske stene povečajo prostor in ga dodatno osvetlijo, zato so odlična izbira za vsa stanovanja. Na voljo so vam tudi lesene drsne stene, zato bodite pozorni na to, da boste preverili celotno ponudbo, ki smo jo pripravili za vas. Prepričani smo, da boste tako našli nekaj zase! Lesene drsne stene so odlična ideja za vaš dom, saj dajo videz modernosti in hkrati pridih narave. Dodatne informacije o izdelavi, cenikih in še dodatnih prednostih panoramskih sten in drsnih vratih ob steni najdete na naši spletni strani, na kateri boste našli tudi kontaktne podatke, s pomočjo katerih nas lahko kadarkoli kontaktirate in poprosite za nasvet. Naj drsna stena krasi tudi vaš dom!

 

DRSNE STENE IN OSTALA PONUDBA

V podjetju Okna KLI Logatec vam poleg drsnih sten nudimo tudi druge kvalitetne izdelke po ugodnih cenah. Ponudbo lahko preverite na spletni strani, na kateri si lahko ogledate tudi reference, ki vas bodo zagotovo prepričale, da smo v podjetju vredni zaupanja. Na voljo vam je tudi dvižno drsna stena! Vljudno vabljeni k ogledu ponudbe!

 

drsna stena
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje