Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Kako do subvencije eko sklada

EKO sklad, j.s. je letos objavil dva za pridobitev nepovratnih sredstev (subvencij) za različna področja, med njimi tudi za zamenjavo zunanjega stavbnega pohištva. Na tem področju je osnovna razlika glede na dosedanje EKO skladove pozive v tem, da je letos mogoče pridobiti nepovratna sredstva le za zamenjavo stavbnega pohištva z okni iz lesa, ne pa tudi za zemanjavo z okni iz PVC.

Vloga za pridobitev nepovratnih sredstev EKO sklada je sicer dokaj poenostavljena, a kljub temu je potrebno biti pazljiv pri oddaji popolne vloge. Nepopolne vloge je namreč potrebno dopolnjevati, kar vpliva na pretečen čas do potrditve vloge, do podpisa pogodbe z EKO skladom,...

Naše prodajno osebje vam svetuje in pomaga v postopku pridobivanja nepovratnih sredstev.  Brezplačno seveda.

Pojasnili vam bomo postopek za pridobitev subvenije, opozorili na to, kaj ne sme manjkati pri oddaji Vloge, katere podatke vam nudimo že ob izdelavi predračuna, .... in kaj je potrebno storiti po zaključeni montaži, da čimprej pridete do odobrene subvencije.

Seveda vam ob tem strokovno predstavimo naša okna, ki ustrezajo zahtevam EKO sklada za pridobitev subvencije.

Leseno stavbno pohištvo OKNA KLI Logatec® ima vse  lastnosti, ki so zahtevane v pozivu EKO sklada. Pri tem mislimo na okna iz lesa ali okna les/alu z zunanjo masko iz aluminija. Vsa okna so opremljena z ustrezno zasteklitvijo, ki zagotavlja tudi zahtevane lastnosti toplotne prehodnosti celotnega okna(Uw). Razpolagamo z vso tehnično dokumentacijo, testi pri akreditiranih laboratorijih  in izračuni, ki  potrjujejo izkazane lastnosti. 

Pa to še ni vse. Pomembna novost letošnjega poziva je tudi ta, da morajo biti okna pri zamenjavi vgrajena po RAL smernicah. Gre za izboljšan sistem vgradnje, ki zagotavlja boljše tesnenje stika na notranji in zunanji strani, za kar se uporablja posebne materiale. Že ob priložnosti obiska v našem prodajnem salonu vam lahko prezentiramo način zamenjave in prikaz okna, vgrajenega po RAL smernicah. Naši izkušeni monterji že nekaj časa izvajajo RAL montaže pri zamenjavah in vam bodo pri nas kupljeno stavbno pohištvo tudi kakovostno vgradili. Za postopek RAL montaže razpolagamo z vsemi potrebnimi certifikati in dokazili, zato je tudi vsaka vaša skrb glede ustreznosti in kvalitete montaže odveč.

Obiščite naš prodajni salon ali pokličite na brezplačno tel.številko 01 7558 110 in z veseljem vam bomo pomagali pri odločitvi za zamenjavo vaših dotrajanih oken z lesenimi okni OKNA KLI Logatec®.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje