Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

KLI Twin 83

 

Okno iz lesa z aluminijsko masko KLI Twin 83 odlikuje izjemna izolativnost in konstrukcijska stabilnost, kar zagotavlja nizka višina profilov in lepljeno steklo v okvir. Izvedba okenskega profila je debeline 83 mm iz štirislojno lepljenih, dolžinsko nespojenih lamel. Ostre linije ALU maske poudarjajo lepoto izdelka in toplino naravnih materialov.

Leseno okno z aluminijsko masko KLI Twin 83 je zaradi svoje izjemne konstrukcije posebej primerno za vgradnjo v energetsko varčne objekte, saj se lahko v kombinaciji s toplotno izolativno zasteklitvijo in zunanjo prekrivno aluminijsko masko doseže do 30 % višjo toplotno izolativnost.

Lesena okna z alu masko KLI Twin 83 imajo trojno zasteklitev ali štirislojno zasteklitev s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom) antracit barva.

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = do 0,5 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = do 0,73 W/m2K (pri smrekovem lesu in z izbiro ustreznega izolacijskega stekla).

Serijsko sta v okno vgrajeni dve tesnili s trajno elastičnimi lastnostmi. Serijsko je na okno vgrajena zunanja prekrivna aluminijska maska. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva), ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).

 

Okensko krilo in okvir sta na voljo v dolžinsko nespojenem lesu sledečih drevesnih vrstah: smreka, macesen. Leseni profil krila in okvirja je debeline 83 mm. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti Okna KLI Logatec.

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe. Običajno uporabljamo standardno okensko okovje ROTO.

Če razmišljate o nakup oken vam priporočamo, da si prebeete kaj pomenijo in kako pomembne so za vas posamezne karakteristike oken.

Poleg tega okna lahko v našem proizvodnem programu lesenih oken z aluminijsko masko izberete tudi okno, KLI Prestige 85, KLI Prestige 95 KLI Flat 93 ali KLI Slim 93. Izbirate lahko tudi okna iz programa lesenih oken ali PVC oken.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje