Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Lesena ali PVC okna – odločitev je vaša

Lesena ali PVC okna?Kolebate med lesenimi ali PVC okni? Stavbno pohištvo iz umetnih snovi (PVC) je v zadnjih dveh desetletjih pridobivalo na priljubljenosti, saj ga odlikujejo ugodna cena, dolga življenjska doba in nezahtevno vzdrževanje. Nenehne raziskave so prispevale k razvoju zelo kakovostnih materialov in vgradnji jeklenih ojačitvenih profilov, ki povečujejo statično stabilnost izdelka. Tudi pri stavbnem pohištvu iz umetnih snovi je v zadnjem obdobju navzoč trend zahtev po energetski učinkovitosti, ki jih je postavila gradbena zakonodaja.

 

Najnovejši okenski profili lesenih ali PVC oken, ki jih imamo v svoji ponudbi, zagotavljajo izjemne lastnosti in ustrezajo zakonodaji za gradnjo energetsko učinkovitih, nizkoenergijskih ali pasivnih objektov. Se odločate med možnostma in se sprašujete, katera lesena okna so najboljša? Vedite, da lesena ali PVC okna potrebujejo določeno količino vzdrževanja, saj imajo vsa okna okovja, ki jih je tudi potrebno obnavljati in vzdrževati. Dimenzije lesenih oken iz našega podjetja zadostijo vsem vašim potrebam.

 

 

Dimenzije lesenih oken po vaših željah

Zavedamo se, da na tržišču potrošniki že dolgo ne iščejo le lesenih oken standardne dimenzije, ampak je z napredkom v gradbeništvu prišlo tudi do potreb po različnih dimenzijah lesenih oken. Pri nas tako lahko po meri dobite kvalitetna lesena ali PVC okna dimenzije po vaših merah. Okna imajo različne funkcije, ki pa niso pri vseh hišah enako pomembne zato je potrebno pred nakupom razmisliti kakšno funkcijo bodo opravljala, bodo primarno namenjena prehodu svetlobe, prezračevanja ali povezave zunanjega ter notranjega prostora ter že pred nakupom razmisliti, katera lesena okna so najboljša. Ali potrebujemo lesena ali PVC okna z roletami ali ne?

 lesena okna

 

Dimenzije lesenih oken različnih mer

Zakaj so torej KLI lesena okna najboljša? Ker se z izdelavo lesenih ali PVC oken po naročilu iz različnih materialov, v vseh možnih oblikah in barvah, lahko povsem prilagodimo vašim željam. Izdelava naših lesenih oken vam nudi različne rešitve, s katerimi boste energetsko učinkovito opremili hišo in z najboljšimi lesenimi okni ne le privarčevali energijo temveč tudi ustvarili prijeten bivalen prostor.

 

Izvedite več tudi o naših panoramskih stenah.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje