Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Lesena okna - cena je POVEZANA S KAKOVOSTJO

Lesena okna si lahko v naši ponudbi izberete hitro in enostavno, saj smo vam na voljo postavili širok spekter barv, kvalitetnih materialov ter različnih dimenzij. Če se lotevate prenove stanovanja ali načrtujete novogradnjo, potem vam priporočamo da si izberete kvalitetna lesena vrata v kombinaciji s čudovitimi lesenimi okni. Cene se med posameznimi proizvodi razlikujejo, zato si le oglejte našo spletno ponudbo ali pa se kar osebno oglasite v našem razstavno prodajnem salonu. Lesena okna, vrata ter drugi dodatki so energetsko varčni ter okolju prijazni, poleg tega pa si pri nakupu lesenih oken in vrat iz našega cenika lahko priskrbite tudi državno subvencijo za energijsko učinkovito lesno zunanje pohištvo z optimalno prevodnostjo. Nudimo lesena okna in vrata, ter trpežna okna iz mešanice lesa in aluminija, cena za posamezne izdelke pa je odvisna od več subjektivnih faktorjev.

Preverite naše akcije in druge ugodnosti.

 

Novo leseno okno Quadro 78 Vrhunska lesena okna po ugodnih cenah 

 

CenA lesenih oken in vrat je zanemarljiva glede na kakovost

Vsak, ki pristopi k stanovanjski hiši ali poslovnemu objektu bo najprej opazil lesena okna in vrata, saj sodijo k obrazu stavbe in pripomorejo k prvemu vtisu obiskovalca. Zunanja ureditev odraža notranjost in če želite, da bo vaš dom videti kar najbolje, ga opremite z lesenim stavbnim pohištvom. Zaradi možnosti izdelave po meri, so lesena okna in vrata videti odlično z najrazličnejšimi stili gradnje. Ne glede na to ali prevladuje moderni videz ali pa je objekt grajen po klasičnem načrtu, je leseno zunanje pohištvo tisto, ki bo zunanjost lepo dopolnilo in mu dodalo piko na i.

 

Ko razmišljate o ceni lesenih oken in vrat, izbirate vrsto lesa in se odločate za modele, ki bi bili primerni za vaš dom, pomislite tudi na varnost in protivlomno zaščito, ki danes, žal, postaja vse bolj pomembna tudi pri nas. Pri tem pa ne pozabite, da bo objekt varen samo toliko, kot bo varen njegov najšibkejši člen. Cena lesenih oken in vrat s protivlomno zaščito ni toliko višja od ostalih modelov, kot je pomembna varnost oseb v lastnem domu. S pravo izbiro bo vaše stavbno pohištvo vključevalo vse: maksimalno varnost, toplotno in zvočno izolativnost ter vrhunski videz.

 

IZDELAVA LESENIH OKEN IN VRAT PO MERI

V naši bogati ponudbi boste zagotovo našli primerna lesena okna in vrata zase oz. za svoj dom ali poslovni prostor, katera vam bodo dala občutek, da ste ves čas v povezavi z naravo. Naravni materiali vedno dobro vplivajo na ljudi in njihovo počutje, zato smo z njimi tudi radi obkroženi. Sodobna tehnologija in visokokvalitetni materiali iz katerih leseno zunanje pohištvo izdelujemo, so garancija za kakovost in za dolgo življenjsko dobo lesenih oken in vrat.

 

Cena izdelkov po naročilu je res malce višja, vendar so vam tako odprte različne možnosti in kombinacije o katerih so včasih lahko le sanjali. Praktično je danes mogoče izdelati vse in se prilagoditi še tako zahtevnim arhitekturnim načrtom ter stopiti čez meje znanega in udobnega. Skozi leta smo si nabrali ogromno izkušenj in lahko se pohvalimo, da praktično nismo prišli do težave, ki je ne bi mogli rešiti. Skupaj z naročniki vedno najdemo pot, ki zadovolji njihove zahteve, tudi če te odstopajo od standardnih in povratne informacije ob zaključku del nas vedno razveselijo. Zadovoljna stranka je vse kar želimo – naš cilj je dosežen.

 

Kvalitetna lesena okna KLI

 

KONKURENČNA CENA Visoko kvalitetnIH lesenIH okEN in vrata 

Inovativno zasnovana lesena okna in vrata v vaš dom prinesejo prijetno atmosfero ter vam pomagajo vzdrževati želeno temperaturo skozi celotno leto. Lesena okna, vrata ter drugi dodatki vam zaradi izredne stabilnosti in optimalne izoliranosti zagotavljajo minimalne stroške ogrevanja, poleg tega pa imajo lesena okna izredno naraven videz z različnimi izvedbami. Izbirate lahko med raznolikimi materiali, pa naj gre za les smreke, macesna, hrasta ali maranti les. Tudi barve za lesena okna in vrata vam ponujajo raznolike možnosti izbire, kar pomeni, da si lahko lesena okna in vrata izberete skladno z vašimi željami in potrebami.

 

Okna iz našega proizvodnega programa so energetsko varčna ter pripomorejo k majhnim stroškom za kurjenje, poleti pa vam pomagajo ohranjati želeno temperaturo. Zato razmislite o vgradnji saj se vam bo investicija hitro povrnila. Pokličite nas za dodatne informacije, saj vam bomo z veseljem svetovali in vas radi usmerjali od začetka do konca.

 

Oglejte si lesena okna in vrata, ponudba in cenik sta je izredno pestra, zato boste zagotovo našli pravo izbiro zase!
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje