Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

 

Izdelava najboljših lesenih oken – po naročilu

Zakaj se pri izbiri oken odločiti ravno za Okna KLI po naročilu in ne kakšna druga lesena okna standardnih dimenzij? Zato, ker se le redki lahko pohvalijo s tako dolgo tradicijo izdelave lesenih oken in vrhunsko kakovostjo. Izdelava lesenih oken s tradicijo, namreč pomeni bogate izkušnje in znanje, ki dodaja kvaliteto končnemu izdelku. V dolgih letih, ko so bila na voljo le lesena okna standardnih dimenzij, je bila naša vizija, da storimo nekaj, kar nam bo omogočilo popolno prilagajanje strankam, njihovim potrebam in njihovim željam. Ker se časi (na srečo) spreminjajo, imamo danes možnost, da izdelujemo najboljša lesena okna po naročilu. To nam omogočajo izkušena in strokovno usposobljena delovna sila, moderna tehnologija, ljubezen do lesa ter neskončna volja do dela in uspeha. Vseskozi stremimo k napredku, spremljamo sodobne trende pri izdelavi lesenih oken - tudi z roletami in drugimi senčili, saj vam le tako lahko ponudimo najboljšo ponudbo - najboljša lesena okna.

Kaj pa lahko pričakujete od najboljših lesenih oken? Vsekakor jih mora zaznamovati optimalna kombinacija: visoka toplotna in zvočna izolativnost, dostopna cena in nenazadnje privlačen ter estetski videz. Toplotna učinkovitost je zagotovo najpomembnejša v času kot je danes, ko se ljudje trudijo privarčevati na vsakem koraku, še posebej pri mesečnih stroških. Z najboljšimi lesenimi okni je to vsekakor mogoče, kar nam je v ponos in veselje ter motivacija za v prihodnje.

 

Najboljša lesena okna vseh dimenzij

 

Izdelava najboljših lesenih oken, v dimenzijah ki jih želijo naše stranke

Ko gradite ali se odločate za obnovo in menjavo stavbnega pohištva v hiši, stanovanju ali poslovnih prostorih, si vsakdo želi le najboljše. Tveganje pri nakupu lesenih oken in vrat dvomljive kakovosti, je preveliko. Stavbno pohištvo je dolgoročna investicija, zato je dober razmislek ter preverjanje referenc proizvajalca izjemno pomembno, saj je finančen vložek prevelik, da bi objekt opremili s slabimi lesenimi okni. Izdelava lesenih oken z roletami in ostalimi senčili, ustreza vsem evropskim standardom ter s primerno zasteklitvijo ustrezajo tudi za vgradnjo v nizkoenergijske in pasivne hiše. Naša najboljša lesena okna so sodobna in iz najkvalitetnejših materialov, ki zagotavljajo trajnost produkta in poceni vzdrževanje, kljub temu pa tako kot vsi naravni materiali, zahtevajo določeno nego in skrb.
Zakaj so torej KLI lesena okna najboljša? Ker se z izdelavo lesenih oken najrazličnejših dimenzij in po naročilu, v vseh možnih oblikah in barvah, lahko povsem prilagodimo željam naših strank. Izdelava lesenih oken nudi različne rešitve, s katerimi bo energetsko učinkovito opremljena vsaka zgradba, lastniki pa bodo z najboljšimi lesenimi okni ne le privarčevali energijo, temveč tudi ustvarili prijeten bivalni prostor. Poleg izdelave lesenih oken standardnih dimenzij in izdelave lesenih oken po naročilu, imate na razpolago tudi druge produkte, ki še dodatno zaščitijo vašo hišo in ji dajo določen karakter. Odločite se lahko na primer za bela lesena okna z roletami in polkni, ali pa namestite zunanje žaluzije.

 

Izdelava lesenih oken standardnih dimenzij z roletami, ali drugimi senčili

 

Zavedamo se, da na tržišču potrošniki že dolgo ne iščejo le lesena okna standardnih dimenzij, ampak je z napredkom v arhitekturi in gradbeništvu, prišlo tudi do potreb po najrazličnejših dimenzijah in oblikah lesenih oken. Da je mogoče maksimalno ustreči naročnikom, je prilagoditev sodobnim smernicam nujna. Pri nas lahko torej po meri dobite kvalitetna lesena okna, dimenzij po vaših merah, ki bodo izdelana hitro in kvalitetno, poleg tega pa bodo s čim manj invazivnimi posegi vgrajena v objekt.

V ponudbi so najrazličnejši tipi lesenih oken, oz. različni profili ( KLI Lignum 68, KLI Lignum 78mm in KLI Still 68/78), ki jih boste našli na naši spletni strani Sprehodite se med njimi in izberite primernega za vas. Lesena okna se od modela do modela razlikujejo, zato imajo tudi različne lastnosti, ki pa so pri določenih zgradbah bolj pomembne kot pri drugih (npr. energijsko varčne in pasivne hiše). Zato je potrebno pred nakupom razmisliti tudi kakšno funkcijo naj bi lesena okna opravljala; bodo primarno namenjena prehodu svetlobe, le prezračevanju ali bodo povezovala zunanji ter notranji prostor. Prav tako je treba že pred naročilom razmisliti ali bodo prava za vas bela lesena okna z roletami ali ne, morda prevlečena z aluminijasto prevleko…

 

Najboljša lesena okna s polkni

 

Vzdrževanje najboljših lesenih oken, da bodo ta trajala večno

 

Kljub temu, da so najboljša lesena okna stavbno pohištvo, ki je trajno, zahtevajo določeno nego in vzdrževanje. Verjamemo, da vsakdo, ki se zanje odloči to ve in tudi sprejme. Da bodo ta res maksimalno služila svojemu namenu, zahtevajo redno čiščenje in preglede premazov. Redni pregledi preprečujejo, da bi se mikro razpoke, ki se po določenem obdobju lahko pojavijo npr. zaradi večje toče, razširile – potrebno je takojšnja sanacija, ki pa je enostavna in hitra. Tudi premaz, ki se lušči je treba takoj obnoviti, regulirati okovje, saj se tudi najboljša lesena okna lahko povesijo zaradi teže, ga namastiti, preveriti ali silikon na vogalih še vedno dobro drži in če tesnila dobro tesnijo. Pregledovanje je priporočljivo opravljati enkrat letno, kar pa vam ne bo vzelo veliko časa. Če daste na tehtnico koliko lesena okna nudijo, v primerjavi z skrbjo zanje, je ta zanemarljiva. Zato razmislite o naši ponudbi in o različnih možnostih. Najboljša lesena okna vseh dimenzij, vam bomo izdelali tudi po naročilu ter jih kvalitetno in hitro tudi vgradili.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje