Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Lesena okna zagotavljajo domačnost in toplino

 

Lesena okna so izjemno priljubljena rešitev v primerjavi s PVC in aluminijastimi okni, saj je les naraven material, ki zagotavlja vašemu domu domačnost in toplino, obenem pa ni zanemarljivo tudi dejstvo, da z lesenimi okni pozitivno vplivamo na okolje. Živimo v času, ko je skrb za okolje in naravo okoli nas izjemno pomembno, zato se vse več ljudi odloča za lesena okna, predvsem pri nizkoenergijskih in pasivnih gradnjah. Vpliv na okolje je prepoznala tudi država, ki spodbuja montažo lesenih oken s subvencijami za okolju prijazna materiale.

Pomembno je vedeti, da okna niso le odprtine za svetlobo, ampak omogočajo tudi zračenje ter so nekakšno srce vašega doma, zato je pomembno, da izberete primerna okna. V podjetju KLI Logatec imamo na voljo kvalitetna lesena okna, ki vas bodo navdušila, na voljo so različne dimenzije lesenih oken, obenem pa lahko izbirate tudi barvo, vse v želji, da se okna kar najbolj podajo k ostalim stvarem v prostoru in seveda fasadi stavbe. Verjamemo, da boste pri nas našli sanjska okna, ki ste si jih vedno želeli, obenem pa vas bo prepričala tudi cena lesenih oken, ki je izjemno ugodna. Za več informacij nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Lesena okna po meri in kakovostna vgradnja

 

Lesena okna so narejena iz lepljenih nosilcev

 

V preteklosti se je uporabljal za montažo oken samo les, kasneje so na trg prišli še materiali kot sta PVC in aluminij, sedaj pa primat znova prevzema les, ki je odličen material za gradnjo oken, obenem pa les ščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi iz okolja. Lesena okna notranje prostore osvetljujejo in jih povezujejo z zunanjimi. Lesena okna so narejena iz lepljenih nosilcev, kar je nujno, saj s tem preprečimo delovanje lesa, ki se neprestanoma krivi in poveša. Glavna prednost lesenih oken v primerjavi z ostalimi materiali je, da je les naraven material, okolju prijazen, obenem pa ima prijeten videz in izžareva toplino, ki jo lahko izžareva zgolj naraven material.

Verjetno vas zanima zakaj so lesena okna tako prijazna okolju? Razlika je pri pridobivanju materiala, saj za pridobivanje in obdelavo lesa porabimo bistveno manj energije kot za PVC ali aluminij, sar posledično pomeni manj izpustov CO2, to pa je pomembna stvar za naše okolje. Zanemarljivo ni niti dejstvo, saj je Slovenija izjemno gozdnata država, saj kar 60% površine zajema gozd, zato je les izjemno dostopen material, ki ga ni potrebno uvažati. Vse omenjene prednosti les uvrščajo najvišje med izbranimi materiali za montažo oken in to popolnoma zasluženo, saj verjamemo, da boste s kvalitetnimi lesenimi okni drugače gledali na hišo in iz nje.

Lesena okna prilagodimo željam strank

 

Kvalitetna lesena okna zagotavljajo hiši estetski videz in varnost

 

Okna so izjemno pomemben del vsake hiše ali stanovanja saj zagotavljajo varnost pred neprijetnimi zunanjimi vplivi, obenem pa je izjemno pomembno, da omogočajo estetski videz, tako zunanjega dela hiše, kot tudi notranjih prostorov. V podjetju KLI Logatec imamo na voljo različne vrste lesenih oken po meri, naša lesena okna pa poleg kakovosti odlikuje tudi ugodna cena. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato sta kakovost in ugodna cena glavni vodili pri delovanju podjetja, obenem pa stavimo na dolgo tradicijo izdelovanja lesenih oken.

 

V kolikor imate glede naših lesenih oken kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali odgovoriti na vprašanja o toplotni prevodnosti stekla in okvirja ali kateri drugi stvari, ki vas zanima. Zagotovite si kvalitetna lesena okna, ki bodo poskrbela za toplino in domačnost v notranjih prostorih in prepričani smo, da bo preživljanje prostega časa doma od sedaj naprej popolnoma drugačno.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje