Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Katera lesena okna na obroke izbrati za vaš dom?


Lesena okna na obroke so imenitna izbira za vse tiste, ki želite visokokakovostni izdelek po ugodni ceni. Pri podjetju Okna KLI Logatec se zavedamo, da vsak kupec išče najugodnejše razmerje med ceno in kakovostjo lesenih oken na obroke, zato za vas pripravljamo zgolj najugodnejše ponudbe.

 

Zakaj izbrati lesena okna na obroke pri Okna KLI Logatec?


Katera lesena okna na obroke izbrati je vprašanje, ki potrebuje temeljit premislek. Pri Okna KLI Logatec si prizadevamo, da je vaša izbira enostavna in vam pri tem svetujemo na podlagi dolgoletnih izkušenj.
•    Vsi naši izdelki (vključno z lesenimi okni na obroke) ustrezajo vsem evropskim standardom in so izdelani iz najkakovostnejših naravnih materialov.
•    Izjemna toplotna in zvočna izolativnost, ki poskrbi za maksimalno udobje v vašem domu.
•    Ponujamo lesena, PVC ali les/alu okna, dvoslojno ali troslojno zasteklitev in dodatno izboljšanje termičnih lastnosti z nizkoemisijskimi nanosi ali plinom.
•    Okna po meri in široka paleta dimenzij: lesena okna 100x100, lesena okna 120x100, lesena okna 60x60 in neomejene oblikovalske možnosti, ki omogočajo izdelavo stavbnega pohištva po vasi meri.
Nase podjetje je na trgu prisotno že 65 let, ponudba pa obsega številne različne profile lesenih oken.


Katera lesena okna so najboljša? Upoštevajte vase potrebe!


V kolikor se vam poraja vprašanje katera lesena okna so najboljša, odgovor ni enoličen. Danes so lesena okna le ena izmed številnih možnosti pri izbiri oken. Kljub temu je v zadnjem času moč opaziti porast kupcev, ki se odločijo prav za ta material, morda tudi zaradi boljše osveščenosti o vplivih sintetičnih materialov na okolje. Preden začnete odgovarjati na vprašanje katera lesena okna izbrati,  najprej tehtno premislite o tem kaj želite z novimi okni doseči in kaj tudi dejansko potrebujete. Točne informacije o lastnosti oken, ki vam omogočajo boljše razumevanje, so na voljo na naši spletni strani https://www.oknakli.si/ponudba/okna. Pri izbiri vam je na voljo tudi naša prijazna ekipa strokovnjakov, ki bo skupaj z vami poiskala najugodnejšo rešitev za vas dom.

 

lesena okna na obrokelesena okna na obroke
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje