Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Lesena okna – obnova poveča obstojnost in podaljša življenjsko dobo

Če poskrbimo za redno in ustrezno vzdrževanje in obnovo, lahko lesena okna preživijo kar več generacij kot PVC okna. Zato potrebujejo lesena okna vsakih nekaj let obnovo zaščitnega laka in barve. Obnova je preprosta, lesena okna pa so znova videti kot nova. Obnova se začne z brušenjem barve, izravnavo neravnin in ustvarjanje ustrezne podlage za nove nanose. Ali je treba odstraniti celoten, star in razpokan sloj barve, je odvisno predvsem od tega, v kakšnem stanju je okno. Morebitne poškodbe in razpoke zapolnimo s posebnim kitom za les.
Po brušenju okenski okvir in krila premažemo z ustreznimi zaščitnimi premazi, ki bodo varovala pred škodljivci in negativnimi vremenskimi vplivi, kot so sevanje UV žarkov, dež in temperaturne spremembe. Po nanosu in sušenju prve plasti barvo še enkrat rahlo obrusimo, nato pa nanesemo še drugo plast premaza.
Če so lesena okna že zelo dotrajana in obnova ni več mogoča, jih je najbolje zamenjati z novimi.

 

Lesena okna - obnova za dolgotrajnost Obnovljena lesena okna

 

Lesena okna – ugodna cena najboljših lesenih oken

Lesena okna so energetsko učinkovita, zagotavljajo zdravo bivanje in ustrezno osvetljenost prostorov. V boju plastična vs lesena okna slednja odlikuje tudi ugodna cena izdelave.
Cena za leseno okno je najprej odvisna od tega, ali se odločite za izdelavo po meri ali pa gre za tipska lesena okna. Cena izdelave po meri je seveda nekoliko dražja, na ceno pa poleg vrste lesa vpliva tudi izbira zasteklitve, dimenzije lesenih oken in ostalih vaših želja.
Po zaslugi sodobne tehnologije so naša lesena okna (cena navedena v ceniku) izdelana vrhunsko, z najbolj kakovostnimi materiali, zato lahko hodijo v korak z novejšimi materiali in jih v mnogočem celo prekašajo. Lesena okna KLI Logatec vam bodo zagotovila vrhunsko zaščito, obenem pa vam bodo polepšala dom.

Zato še danes obiščite eno izmed naših poslovalnic. Čakajo vas kakovostna lesena okna, po zaslugi subvencije za okna pri EKO skladu pa je cena investicije lahko še nižja.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje