Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Leseno okno Lignum 68kvalitetna Lesena okna v OKNA KLI Logatec

Lesena okna poskrbijo za ugodno in zdravo bivalno klimo v vašem domu. Les je naraven in okolju ter človeku prijazen material. Izdelava iz lesa ne obremenjuje okolja, leseni izdelki ne zahtevajo veliko vzdrževanja, odlikujejo pa jih trajnost in stabilnost ter dolga življenjska doba. Lesena okna (dimenzije so različne) s svojim naravnim in estetsko dovršenim videzom v prostoru izžarevajo toplino in domačnost. 

Za izdelavo oken največ uporabljamo smrekov, macesnov in hrastov les. Lesena okna (cena se nahaja na naši spletni strani) so izdelana iz lepljenih nosilcev, saj s tem preprečimo delovanje lesa (krivljenje, povešanje). V primerjavi z izdelavo tipskega okna je cena za lesena okna po meri seveda nekoliko dražja. Cena je namreč odvisna od vrste lesa za lesena okna, dimenzije, vrste zasteklitve in seveda od vaših posebnih želja ali potreb.

Naša ponudba obsega različne profile lesenih oken, ki zadostijo vsem zahtevam pri izgradnji ali obnovi vašega doma. Z vsakim od njih vam lahko z ustrezno zasteklitvijo izdelamo energijsko varčna lesena okna. Ugodno, predvsem pa kakovostno, vam jih bomo tudi vgradili. Pri vgradnji oken upoštevamo smernice RAL standarda, ki v primerjavi s klasično montažo oken, pri kateri se uporablja poliuretanska pena, omogoča dodatno in učinkovitejšo zatesnitev med okenskim okvirjem in steno.

 

Lesena okna - barve in izdelava po meri naročnika

Odločili ste se za lesena okna, sedaj pa je na vrsti izbor barve. Izbirate lahko med predstavljenimi odtenki lesa (smreka, macesen, hrast) in PVC dekorja. Poleg standardnih barv za lesena okna si lahko pri nas ugodno izberete tudi barve po naročilu. Kupcem nudimo celotno paleto barv po RAL karti. Na voljo smo za vaše predloge, naši strokovnjaki pa se vam bodo pri izbiri barve za lesena okna z veseljem tudi individualno posvetili.
Pri lesenih oknih je sicer potrebno biti bolj pozoren na spremembe lesa pri okvirju, vendar se poškodbe (če se pojavijo in jih hitro opazite) lahko tudi sanira, česar se pri PVC oknih ne da. Kadar na lesena okna nanesete novo plast barve, bodo ta ponovno videti kot nova. To pa ni tako slabo, kajne?
Vabimo vas, da si našo ugodno ponudbo produktov ogledate v našem prodajnem salonu. V ugodno ponudbo in akcije so vključena lesena okna vseh dimenzij - tudi leseno okno 80x80.

OKNA KLI Logatec – pravi naslov za lesena okna in ugodno montažo. Cena vas bo zagotovo navdušila.

Preberi več o lesenih oknih.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje