Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

V podjetju Okna Kli Logatec so lesena vhodna vrata po ugodni ceni – akcija

Če si želite kupiti kvalitetna lesena zunanja vhodna vrata za stanovanje v bloku ali v hiši, ki so narejena po potrebah modernega človeka, preverite ponudbo našega podjetja. Nudimo vam vrata z jekleno protivlomno sredico, na katero je iz obeh strani pritrjena lesena obloga, kar omogoča maksimalno varnost. Poleg lesa sta materiala naših vrat tudi PVC in ALU, vendar pa se ljudje danes vedno pogosteje odločajo za lesene konstrukcije vrat. 

Lesena vhodna vrata različnih modelov akcija

Les je hvaležen ekološki material, ki diha in hiši daje občutek topline in domačnosti. V našem podjetju vam omogočamo nakup različnih modelov lesenih vrat, med katerimi so vhodna vrata v različnih slogih. 

Razlike med njimi so v barvah in konstrukciji izvedbe, pri čemer so nekatere bolj elegantnega, druge pa bolj modernega ali starinskega videza. Modele lesenih vhodnih vrat si lahko ogledate na naši spletni strani, informacije o cena ali akciji vrat pa so vam na voljo preko telefona ali ob osebnem obisku našega prodajnega salona. 

Lesena vhodna vrata cena in prednosti

Lesena vhodna vrataKljub temu, da danes pogosto izbiramo tudi ALU ali PVC vhodna vrata, pa imajo lesena številne prednosti. Les je praktično nenadomestljiv material predvsem v času, ko prihaja do spremenjenih klimatskih in energijskih razmer v našem okolju. Poleg ugodnih tehničnih lastnosti ima pozitivni vpliv tudi iz psihološkega vidika, saj les s svojo barvo, strukturo in vonjem pozitivno vpliva na naše počutje. Ker je topel, prijeten in lep material na pogled in dotik, v bivalno okolje s svojo lepoto prinaša košček narave. Poleg tega kot sam gradbeni material nima škodljivih učinkov na človeka, zato je uporaba lesa v domu zdrava izbira, ki prinaša višji življenjski standard. Lesena zunanja vhodna vrata podjetja Okna Kli Logatec imajo veliko dodatkov, ugodno ceno in pogoste akcije, zato so zares prava izbira za vas. Poleg omenjene ponudbe vam v našem podjetju nudimo tudi ugodna PVC okna in izvajamo fasade na hišah.
Izberite svoja lesena vhodna vrata za stanovanje v bloku ali hiši, katerih cena je dosegljiva, za vas pa pripravljamo tudi stalne akcije na našo ponudbo.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje