Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

 

Nova okna – rešitev za vaš dom je zamenjava lesenih oken

Razmišljate o nakupu ali menjavi starih oken? Potem ste na pravem mestu, kajti pri podjetju KLI Logatec imamo kakovostna lesena okna vedno na zalogi. Z izdelavo za novogradnje in menjavo oken se ukvarjamo že več desetletij, zato so naši izkušeni mojstri dimenzije lesenih oken prilagodili najrazličnejšim potrebam sodobne in klasične gradnje, pri čemer smo zelo prilagodljivi glede na želje in potrebe naših strank, ki nam pri našem poslu veliko pomenijo. Kot lahko razberete iz naše spletne ponudbe, so razen po dimenzijah lesena okna prilagodljiva tudi po barvi in materialu, pri čemer razen klasične lesene izvedbe v našo ponudbo sodijo še okna v kombinaciji iz aluminija in lesa, dostopne cene pa omogočajo tudi večje dimenzije, ponudbo lesenih oken pa smo posebej dopolnili še z lesenimi okni za brunarice.

 

Menjava oken še boljša z RAL montažoPri nas so kakovostna lesena okna vedno na zalogi

Pri menjavi oken in energetski učinkovitosti je treba razmišljati na dolgi rok, a se pri nas zavedamo, da morajo biti naši izdelki za stranke dobra izbira tudi v trenutku menjave oken, zato so kljub visoki kakovosti naše cene zelo konkurenčne. Zamenjava lesenih oken je še posebej priporočljiva v časih energetske negotovosti, saj se s tem izkaže ne le za dobrodošlo mesečno nižanje stroškov, temveč za dolgoročno dobro naložbo in energetski ukrep.

Med lesenimi okni na zalogi preverite tudi našo ponudbo lesenih oken za brunarice, ki so zaradi manjše uporabe toliko bolj potrebne ukrepov proti vlagi in zobu časa. Menjava oken je še posebej dobrodošel ukrep, saj energetska učinkovitost razen na viru temelji predvsem na visoki obdržljivosti privedene energije, k čemer stremi energetska politika prihodnosti. Pri nas si lahko kakovostne in cenovno dostopne rešitve umislite že danes.

 

Menjava oken je smiselna tudi z okoljskega in estetskega vidika

Čeprav je energetski vidik zelo pomemben, pa ne smemo pozabiti tudi na okolje, ki nas obdaja. Lesena okna so narejena iz naravnega materiala, zato se uporabljajo pri gradnji pasivnih in nizkoenergijskih hiš, po uporabi pa se hitro razgradijo. Če upoštevamo še dejstvo, da sta kar dve tretjini Slovenije prekrite z gozdom, je nakup lesenih okvirjev skoraj edina smiselna rešitev. Ker materiala ni potrebno pripeljati iz tujih držav, bo vaš ogljični odtis bistveno nižji, kot če bi izbrali izdelek iz umetne mase.

menjava lesenih oken

Povezanost z naravnim okoljem je nekako zapisana v DNK vsakega Slovenca, zato ni nič čudnega, da so tovrstni okvirji vedno bolj priljubljeni. Menjava oken je vsekakor smiselna tudi z estetskega vidika, saj naraven material doda celotnemu objektu piko na i, poleg tega pa v dom prinese pridih domačnosti in topline. Ko smo obkroženi z lesom, na svet gledamo bistveno bolj optimistično, kar je v današnjem vedno hitrejšem življenjskem tempu izjemnega pomena. Če si ne želite le hiše, temveč bi radi vstopili v prijeten dom, premislite o novih oknih, ki so zahvaljujoč subvenciji Eko sklada izjemno ugodna. Obljubimo, da nakupa ne boste obžalovali.

Oglejte si našo ponudbo lesenih oken na zalogi, nam pošljite vprašanje ali povpraševanje, ali pa se oglasite osebno v naši prodajalni v Logatcu. Izkušeni prodajalci in mojstri vam bodo pri menjavi oken radi svetovali s konceptom in dimenzijami lesenih oken.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje