Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Bogata ponudba najUGODNEJŠih in kvalitetnih lesenih oken

 

Tudi vi opremljate stanovanje in želite najugodnejša ter hkrati kvalitetna lesena okna? Pri podjetju Okna KLI Logatec vam želimo ponuditi zgolj najboljše razmerje med ceno in kakovostjo vseh naših izdelkov. Prepričani smo,  da bodo naša ponudba in cenovna ugodnost navdušili tudi vas! Ponosni smo na naše bogate reference in desetletja izkušenj s prodajo oken. Vas zanima kaj vse nas loči pred ostalimi ponudniki?
•    Okolju najbolj prijazna okna, ki zagotavljajo sožitje z naravo.
•    Kakovost, ki je v skladu z vsemi evropskimi standardi in s tem zagotavlja kvalitetna lesena okna.
•    Zavedamo se, da je nakup in oprema hiše ali stanovanja velik finančni zalogaj, zato vedno znova stremimo k dostopnim cenam in s tem najugodnejšim lesenim oknom.
•    Toplotne lastnosti naših oken, vključno s standardi toplotne in energijske prehodnosti okna za doseganje standarda pasivne hiše.

 

lesena okna najcenejšanajcenejša lesena okna


Želite najCENEJŠA kvalitetna lesena okna? Izberite Okna KLI!

 

Že več kot 65 let zagotavljamo izjemno kakovost oken za ceno, ki je dosegljiva vsem. Pri našem delu smo odgovorni do okolja ter strankam ponujamo široko izbiro oken, vhodnih vrat, senčil, fasad in mnogo več.


NaUGODNEJŠA lesena okna tudi za vas dom!


Če tudi vi želite najugodnejša lesena okna, nas lahko obiščete v naših prodajnih salonih, ki se nahajajo na različnih lokacijah po vsej Sloveniji. Lesena okna na Štajerskem lahko vključno z našo celotno ponudbo izbirate v našem prodajnem salonu v Mariboru (na Ptujski cesti 97). Obiščete nas lahko tudi v Ljubljani (BTC hala 9) in Gradcu. Na Gorenjskem, Dolenjskem in Primorskem lahko lesena okna spoznate tudi iz udobja vašega doma, in sicer preko spletnega naslova https://www.oknakli.si. Nudimo vam enostavno brezplačno povpraševanje, brezplačen katalog izdelkov in prijazno ekipo strokovnjakov, ki vam pri nakupu svetuje in s tem pomaga pri končni odločitvi. Za več informacij o kvalitetnih a hkrati najcenejših lesenih oknih nam lahko pišete na elektronski naslov okna.kli@oknakli.si.

Dodatne informacije o ceni lesenih oken na https://www.oknakli.si/lesena-okna-cena.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje