Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Navadna lesena okna

Prodaja ugodnih lesenih okenMnogo lastnikov današnjih novogradenj se odloča za leseno stavbno pohištvo. Navadna lesena okna so izjemno lepa in energijsko varčna. Povrh vsega pa so danes navadna lesena okna tudi tehnološko dovršena in vrhunsko izdelana. Navadna lesena okna so danes tako napredovala, da vprašanje boljše izolacije ni več relevantno, vzdrževanje je preprosto, pomembno točko pa predstavlja ekologija, saj je lesena okna laže reciklirati in ne obremenjujejo planeta tako, kot ga okna iz umetnih materialov.
Les je naravni material, kar v prvi vrsti pomeni, da bo vaš dom z njim obogaten in povezan z naravnim okoljem. Les diha, daje pridih domačnosti in je nasploh izjemno topel material. Navadna lesena okna in ostalo leseno stavbno pohištvo, ki ga vgrajujemo v svoje domove, tako obogatijo naša bivališča in jim dajejo dodano vrednost. Navadna lesena okna pa niso samo estetska, temveč tudi izjemno energijsko učinkovita in okolju prijazna.
Če ste tudi vi eden izmed tistih, ki vam ni vseeno za okolje, imate radi naravo in se nasploh zavedate pomena lesa kot naravnega bogastva, potem so lesena okna prava izbira za vas. Prodaja oken podjetja Okna KLI Logatec je celovita, predvsem pa ugodna.

 

ugodna prodaja različnih lesenih oken

Navadno leseno oknoPodjetje Okna KLI Logatec že 65 let nudi najboljša navadna lesena okna vrhunske kakovosti. Prodaja oken je celovita storitev, ki zajema profesionalno svetovanje, kakovostno izdelavo po meri, strokovno vgradnjo in servisiranje. Naša ponudba obsega različne profile lesenih oken, ki zadostijo vsem zahtevam pri izgradnji ali obnovi vašega doma. Ugodno, predvsem pa kakovostno, vam jih bomo tudi vgradili. Pri vgradnji oken upoštevamo smernice RAL standarda, ki v primerjavi s klasično montažo oken, pri kateri se uporablja poliuretanska pena, omogoča dodatno in učinkovitejšo zatesnitev med okenskim okvirjem in steno.

Obiščite naš prodajno-razstavni salon in osebno preverite naša lesena okna. Prodaja zajema lesena okna različnih dimenzij, npr. 100x120, pa tudi leseno okno 140x140 bi se našlo.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje