Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Lesena okna cene

Okna, cene in kvaliteta lesenih oken: Kako naj kupimo najboljša okna?

Okna, cene in kvaliteta, sta najpomembnejši merili, ko menjamo ali kupujemo okna za novogradnjo. Cene lesenih so višje od ostalih, npr.: ALU ali PVC, vendar sta pri kupovanju oken vedno najbolj odločilna dejavnika prav kvaliteta in cena, po večinskem mnenju ljudi.


Ljudje si želimo najboljšo kvaliteto za svoje domove, ne glede na izračun cene. Večinoma smo mnenja, da so naravni materiali najboljši, zato se ne glede na ceno, velika večina nas odloči, da kupimo, naravna lesena okna za svoj dom.


Pri pregledu možnosti, kakšna okna naj kupimo in po kakšnem ceniku, ne smemo pozabiti, da je potrebno lesena vzdrževati, zato se pogosto odločamo, da kupimo okna iz ALU ali PVC materiala, saj to pomeni, da je cena vzdrževanja najnižja - vse kar potrebujejo je čiščenje.


Kupovanje oken iz ALU in PVC materiala, se je povečalo zaradi enostavnega vzdrževanja, ravno tako pa je tudi najpogostejši izbor podjetij, ki gradijo objekte in poslovne stavbe, saj jih dejansko ni potrebno menjavati.

 

Cenik in izračun cene oken je odvisen od vrste in kvalitete materiala

Cenik oken in izračun cene investicije je pomemben. Preden se odločimo, se je smiselno vprašati: »Katera okna naj kupim in po kakšni ceni?«


Cena oz. cenik investicije, ni odvisen le od vrste, temveč tudi od cene materiala. Cena oken je odvisna tudi od kvalitete materiala, zato se cena, ko kupimo najboljša lesena, lahko bistveno razlikuje od cene ostalih lesenih oken.


Kupci lesenih oken imamo možnost, pridobiti subvencijo, ki je namenjena povečanju energetske učinkovitosti v stanovanjskih stavbah in si lahko na tak način kupimo okna po ugodnejšemu ceniku.


Če kupimo okna iz ostalih materialov, kot sta ALU ali PVC material, je cena naravnost odlična, mnenje pa je sledeče: »Kupili smo okna po ugodni ceni, odlične kvalitete, ki vrhunsko izolirajo in kar je najpomembnejše, so trajni, cena vzdrževanja pa minimalna.«

 

Kupim lesena oknaKje in katera okna kupiti? Kupimo kombinacijo po najbolje izračunani ceni!

Odlično kombinacijo ALU LES lahko kupimo pri podjetju Okna KLI Logatec d.o.o., po odličnem ceniku, ter tako naredimo najboljšo izbiro med ugodno ceno in vrhunsko izolacijo ter zračenjem.


»Leseno z aluminijsko masko oz ALU-LES je odlična kombinacija dveh naravnih materialov«, je lahko naše mnenje, ko vidimo, kako oba materiala s svojimi odlikami pripomoreta, da je naš dom odlično izoliran, po drugi strani pa naravno diha. S to izbiro istočasno po ugodni ceni, kupimo trajno naravo.


Tovrstna kombinacija nas je navdušila, saj omogoča naravno zračenje našega doma, ki ga lahko nudi les, aluminijska maska pa ne potrebuje vzdrževanja in je trajna.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje