Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Ugodne cene panoramskih sten

Panoramske stene Kli LogatecAli si želite svoj prostor še bolj osvetliti in povečati? To bo za vas storila panoramska stena podjetja Okna KLI Logatec d.o.o. Cene panoramskih sten so nizke in ob vseh prednostih se vam bodo takoj prikupile! Lesene panoramske stene so odlična naložba, ki se vam bo obrestovala v prihodnosti. Vaš dom bo energetsko varčnejši in okolju prijaznejši, vaše počutje pa bo bolje kot še nikoli.

 

Lesena panoramska stena je prihodnost

Najbrž se sprašujete, kakšna mora biti cena panoramskih sten, ali pa sploh ne veste kaj so lesene panoramske stene. Naj vam hitro razložimo. Panoramske stene so več kot le panoramska okna. Lahko so narejena iz lesa, ALU materala ali iz kombinacije obeh. Cena panoramskih sten je odvisna od materiala okovja panoramske stene, oblike, velikosti in raznih premazov. Koristnost panoramskih sten je predvsem v optičnem povečanju in osvetljevanju prostora. S pomočjo teh odličnih panoramskih drsnih sten boste zabrisali meje zunanjega in notranjega prostora, ter uživali v soncu čez celo leto. Počutje se bo izboljšalo in vaša povezanost z naravo bo optimalna.

Leseno okovje panoramske stene je narejeno iz trpežnega in kvalitetnega lesa, ki diha skupaj z vami. Je okolju prijazen, energetsko varčen in odporen na številne neugodne vremenske razmere. Leseno okovje panoramske stene prevzema ogljikov dioksid iz vaše okolice in tako se boljše počutite v vašem domu. Ima odlično toplotno izolacijo in uravnava vlago v prostoru z oddajanjem in sprejemanjem. Les ima tudi prijeten in naraven videz. Poleg velike izbire različnih materialov okovja panoramskih sten vam ponujamo tudi različne vrste panoramskih sten, kot so nagibna, zložljiva ali drsna panoramska stena. Dodatne informacije o cenah panoramskih sten lahko najdete na naši spletni strani.

 

Cene panoramskih sten so nizke

Drsna stena Kli Logatec

Cena izdelave panoramske stene in montaže je na splošno ugodna. Med okovji panoramskih sten lahko izbirate med lesenimi ali ALU materiali. Cena panoramskih sten je odvisna od vrste materiala, velikosti, oblike in kompleksnosti izdelave. Nudimo tudi kakovostno in profesionalno montažo na vašem domu. Cenik panoramskih sten je na voljo na naši spletni strani, za dodatne informacije pa nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.
Poleg panoramskih sten nudimo tudi izdelavo lesenih oken s polkni, lesenih vrat, senčil in panoramskih oken. Izkušeni strokovnjaki v našem podjetju poskrbijo za kakovostno in primerno izdelavo izdelkov, ki so odlična investicija v vaš dom. Več o drugih izdelkih si lahko preberete na spletni strani ali pa nas vprašate. Veselimo se sodelovanja z vami!
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje