Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

ALU LES okna

 

Alu les okna so zaradi svoje izjemne konstrukcije posebej primerna za vgradnjo v objekte, ki jih želimo dobro toplotno izolirati, obenem pa jim maska iz aluminija daje sodoben videz in nudi stavbnemu pohištvu popolno zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Les alu okna imajo še številne druge tehnične prednosti, tako da je odločitev za alu les okna sigurno nesporna.

 

...

Leseno okno v notranjosti stavbe daje prostoru prijeten občutek bivanja, zunanja maska iz aluminija, ki je lahko v različnih barvah ali imitacijah lesa, pa okno varuje pred vplivom vseh vremenskih sprememb. Premišljena konstrukcija zunanje aluminijaste maske omogoča optimalno zračenje, ki preprečuje pojav kondenzacije med aluminijem in lesom.

 

V našem proizvodnem programu imamo na voljo alu les okna KLI Prestige 85, KLI Prestige 95, KLI Quadro 95, KLI Slim 95, KLI Slim 110 ali KLI Vetro 110. Slednja spadajo med energijsko varčna okna, primerna za vgradnjo v sodobne, energijsko varčne objekte. Z izbiro ustrezne zasteklitve so primerno tudi za vgradnjo v pasivne stavbe.

Preberi več
1
1Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje