Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Les alu okno KLI Prestige 85 je najboljši primer sožitja lepote naravnih materialov in neomejene trajnosti, ki jo zagotavlja aluminijasta obloga na zunanji strani izdelka.

 

Les/alu okna KLI Prestige 85 se izvrstno obnesejo tudi v najbolj neugodnih klimatskih razmerah, kljub temu pa zahtevajo le minimalno vzdrževanje.

 

Vgrajujemo okovje ROTO NX.

 

KLI Prestige 85 so kvalitetna lesena okna z alu masko, ki imajo trojno zasteklitev (4 - 10 - 4 - 10 - 4) s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom).

 

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = 0,8 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = 1,1 W/m2K (pri smrekovem lesu).

 

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija. Vsa naša okna imajo standardno vključeno 4 kratno površinsko obdelavo.

 

Les/alu okno KLI Prestige 85 tabela

 

Serijsko sta v okno vgrajeni dve tesnili s trajno elastičnimi lastnostmi. Serijsko je na okno vgrajena zunanja prekrivna aluminijska maska. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).

 

Okensko krilo in okvir sta sestavljena iz lesenega profila debeline 85 mm in sta na voljo v dolžinsko spojenem ali nespojenem lesu smreke. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti Okna KLI Logatec.

 

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe. Običajno uporabljamo okensko okovje ROTO NT v srebrni barvi.

 

Če razmišljate o nakup oken vam priporočamo, da si prebeete kaj pomenijo in kako pomembne so za vas posamezne karakteristike oken.

 

Poleg tega les/alu okna lahko v našem proizvodnem programu izberete tudi okno KLI Prestige 95, ki spada med energijsko varčna okna. Izbirate lahko tudi okna iz programa PVC ali lesenih oken.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje