Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

KLI Prestige 95 je najboljši primer sožitja lepote naravnih materialov in neomejene trajnosti, ki jo zagotavlja aluminijasta obloga na zunanji strani izdelka. Na notranji strani ni klasične zasteklitvene letvice. Kar zagotavlja moderen izgled in nezahtevno vzdrževanje.

 

Les/alu okna KLI Prestige 95 se izvrstno obnesejo tudi v najbolj neugodnih klimatskih razmerah, kljub temu pa zahtevajo le minimalno vzdrževanje.

 

Vgrajujemo okovje ROTO NT.

 

Lesena okna z alu masko KLI Prestige 95 imajo standardno trojno zasteklitev (4 - 18 - 4 - 18 - 4) s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom).

 

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = 0,5 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = 0,84 W/m2K (pri smrekovem lesu).
Za izdelavo uporabljamo izključno nespojene lesne lepljence. Kar zagotavlja visoko statično vrednost.

 

Serijsko sta v okno vgrajeni dve tesnili s trajno elastičnimi lastnostmi. Serijsko je na okno vgrajena zunanja prekrivna aluminijska maska. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).

 

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija. Vsa naša okna imajo standardno vključeno 4 kratno površinsko obdelavo.

 

Les alu okno kli prestige 95 tabela

 

Z distančnikom SWISSPACER

Lesena okna kli 78 tabela

 

Distančniki SWISSPACER

 

Okensko krilo in okvir sta sestavljen iz lesenega profila debeline 78 mm in sta na voljo v lesu sledečih drevesnih vrst: smreka, macesen, hrast ali meranti. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti Okna KLI Logatec.

 

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe. Običajno uporabljamo okensko okovje ROTO NT v srebrni barvi.

 

Če razmišljate o nakup oken vam priporočamo, da si preberete kaj pomenijo in kako pomembne so za vas posamezne karakteristike oken.

 

Preverite Certifikat o toplotnih lastnostih okna KLI Prestige 95.

 
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje