Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Okno iz lesa z aluminijsko masko KLI Quadro 95 odlikuje moderen in "clean look" dizajn, ki povezuje lepote naravnih materialov z neomejeno trajnostjo, ki jo zagotavlja aluminijasta obloga na zunanji strani izdelka.

 

Okno je primerno za prenovo in novogradnjo objektov moderne gradnje. Ponaša se z vrhunskimi toplotno izolativnimi lastnostmi in zahteva minimalno vzdrževanje.

 

Vgrajujemo okovje ROTO NT.

 

Les alu okno Kli Quadro 95 tabela

 

Z distančnikom SWISSPACER

Lesena Okna Kli Quadro 95 tabela

 

Okensko krilo in okvir sta sestavljen iz lesenega profila debeline 95 mm in sta na voljo v lesu sledečih drevesnih vrst: smreka, macesen ali hrast. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti OKNA KLI.

 

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe. Običajno uporabljamo okensko okovje ROTO NT v srebrni barvi.

 

Lesena okna z alu masko KLI Quadro 95 imajo trojno zasteklitev (4 - 14 - 4 - 14 - 4) s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom).

 

 Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = 0,6 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = 0,90 W/m2K (pri smrekovem lesu).

 

Serijsko sta v okno vgrajeni dve tesnili s trajno elastičnimi lastnostmi. Serijsko je na okno vgrajena zunanja prekrivna aluminijska maska. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016). 

 

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija. Vsa naša okna imajo standardno vključeno 4 kratno površinsko obdelavo.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje