Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Okno iz lesa z aluminijsko masko KLI Slim 110 odlikuje izjemna izolativnost in konstrukcijska stabilnost, kar zagotavlja nizka višina profilov in lepljeno steklo v okvir. Izvedba okenskega profila je debeline 110 mm iz štirislojno lepljenih, dolžinsko nespojenih lamel. Ostre linije ALU maske poudarjajo lepoto izdelka in toplino naravnih materialov. Alu maska ima kot standard izvedbo varjenih robov kjer se kotni spoji ne vidijo. Kar zagotavlja dodatno trdnost in zaščito pred zunanjimi vplivi.

 

Leseno okno z aluminijsko masko KLI Slim 110 je zaradi svoje izjemne konstrukcije posebej primerno za vgradnjo v energetsko varčne in pasivne objekte, saj se lahko v kombinaciji s toplotno izolativno zasteklitvijo in zunanjo prekrivno aluminijsko masko doseže do 30 % višjo toplotno izolativnost.

 

Vgrajujemo okovje ROTO NX.
Z doplačilom pa tudi skrito okovje ROTO NT DESIGNO 2.

 

Lesena okna z alu masko KLI Slim 110 imajo trojno zasteklitev s serijsko vgrajenim Swisspacer distančnikom antracitn barve in standardno vključeno 4-kratno površinsko obdelavo.

 

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = do 0,3 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = do 0,58 W/m2K (pri smrekovem lesu in z izbiro ustreznega izolacijskega stekla).

 

Serijsko so v okno vgrajena tri tesnila s trajno elastičnimi lastnostmi. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).

 

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija.

 

Les alu okna kli slim 110 tabela

 

Z distančnikom SWISSPACER

Lesena okna kli 78 tabela

 

Distančniki SWISSPACER

 

Okensko krilo in okvir sta na voljo v dolžinsko nespojenem lesu sledečih drevesnih vrstah: smreka, macesen. Leseni profil krila in okvirja je debeline 110 mm. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti Okna KLI Logatec.

 

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe. Običajno uporabljamo okensko okovje ROTO, vidno pa kadar dimenzije oken to ne dopuščajo.

 

Če razmišljate o nakup oken vam priporočamo, da si preberete kaj pomenijo in kako pomembne so za vas posamezne karakteristike oken.

 

Poleg tega okna lahko v našem proizvodnem programu lesenih oken z aluminijsko masko izberete tudi okno KLI Prestige 85 in KLI Prestige 95. Izbirate lahko tudi okna iz programa lesenih oken ali les-alu oken.

 

Preverite Certifikat o toplotnih lastnostih okna KLI Slim 110.

Preverite Certifikat o toplotnih lastnostih okna KLI Slim 110 s Swisspacer distančnikom.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje