Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Okno iz lesa z aluminijsko masko KLI Slim 95 odlikuje izjemna izolativnost in konstrukcijska stabilnost, kar zagotavlja nizka višina profilov in nespojeni lesni lepljenci. Izvedba okenskega profila je debeline 95 mm iz štirislojno lepljenih, dolžinsko nespojenih lamel. Ostre in zunaj poravnane linije ALU maske poudarjajo moderen izgled oken in toplino naravnih materialov.

 

Leseno okno z aluminijsko masko KLI Slim 95 je zaradi svoje izjemne konstrukcije posebej primerno za vgradnjo v energetsko varčne objekte. Saj se lahko v kombinaciji s toplotno izolativno zasteklitvijo in zunanjo prekrivno aluminijsko masko doseže do 30 % višjo toplotno izolativnost.

 

Vgrajujemo okovje ROTO NT.
Z doplačilom pa tudi skrito okovje ROTO NT DESIGNO 2.

 

Lesena okna z Alu masko KLI Slim 95 imajo trojno zasteklitev in standardno vključeno 4-kratno površinsko obdelavo. Termo distančnik je lahko črn, bel ali srebrn.

 

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = 0,5 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = 0,84 W/m2K (pri smrekovem lesu). Za izdelavo uporabljamo izključno nespojene lesne lepljence. Kar zagotavlja visoko statično vrednost.

 

Serijsko sta v okno vgrajeni dve  tesnili s trajno elastičnimi lastnostmi. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).

 

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija.

 

Les alu okna kli slim 95 tabela

 

Z distančnikom SWISSPACER

Okno Kli Slim 95

 

Distančniki SWISSPACER

 

Okensko krilo in okvir sta sestavljen iz lesenega profila debeline 78 mm in sta na voljo v lesu sledečih drevesnih vrst: smreka, macesen, hrast ali meranti. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti OKNA KLI.

 

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe. Običajno uporabljamo okensko okovje ROTO NT v srebrni barvi.

 

Lesena okna z alu masko KLI SLIM 95 standardno vključujejo trojno zasteklitev (4 - 18 - 4 - 18 - 4) s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom).

 

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = 0,5 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = 0,84 W/m2K (pri smrekovem lesu). Za izdelavo uporabljamo izključno nespojene lesne lepljence. Kar zagotavlja visoko statično vrednost.

 

Serijsko sta v okno vgrajeni dve tesnili s trajno elastičnimi lastnostmi. Serijsko je na okno vgrajena zunanja prekrivna aluminijska maska. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016). 

 

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija. Vsa naša okna imajo standardno vključeno 4 kratno površinsko obdelavo.

 

Preverite Certifikat o toplotnih lastnostih okna KLI Slim 95.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje