Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Okno iz lesa z aluminijsko masko KLI Vetro110 odlikuje izjemna izolativnost in konstrukcijska stabilnost, kar zagotavlja nizka višina profilov in lepljeno steklo v okvir. Izvedba okenskega profila je debeline 110 mm iz štirislojno lepljenih, dolžinsko nespojenih lamel. Ostre linije alu maske poudarjajo lepoto izdelka in toplino naravnih materialov.

Alu masko na okenskem krilu je nadomestilo varnostno steklo z emajliranim fino brušenim črnim robom.

Zunanje steklo je ESG debeline 6 mm, srednje steklo ESG 4 mm in notranje steklo 4 mm z low-e premazom.

 

Vgrajujemo okovje ROTO NX.
Z doplačilom pa tudi skrito okovje ROTO NT DESIGNO 2.

 

Leseno okno z aluminijsko masko KLI Vetro 110 je zaradi svoje izjemne konstrukcije posebej primerno za vgradnjo v energetsko varčne in pasivne objekte, saj se lahko v kombinaciji s toplotno izolativno zasteklitvijo in zunanjo prekrivno aluminijsko masko doseže do 30 % višjo toplotno izolativnost.

 

Lesena okna z alu masko KLI Vetro 110 imajo trojno zasteklitev s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom) antracit barve.

 

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = do 0,3 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = do 0,58 W/m2K (pri smrekovem lesu in z izbiro ustreznega izolacijskega stekla).

 

Serijsko so v okno vgrajena tri tesnila s trajno elastičnimi lastnostmi. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).

 

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija. Vsa naša okna imajo standardno vključeno 4 kratno površinsko obdelavo vrhunskega nemškega proizvajalca.

 

Les alu okna kli slim 110 tabela

 

Okensko krilo in okvir sta na voljo v dolžinsko nespojenem lesu sledečih drevesnih vrstah: smreka, macesen. Leseni profil krila in okvirja je debeline 110 mm. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti Okna KLI Logatec.

 

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe.Običajno uporabljamo skrito okensko okovje Siegenia, vidno pa kadar dimenzije oken to ne dopuščajo.

 

Če razmišljate o nakup oken vam priporočamo, da si preberete kaj pomenijo in kako pomembne so za vas posamezne karakteristike oken.

 

Poleg tega okna lahko v našem proizvodnem programu lesenih oken z aluminijsko masko izberete tudi okno KLI Prestige 85 in KLI Prestige 95. Izbirate lahko tudi okna iz programa lesenih oken ali PVC oken.

 

Preverite Certifikat o toplotnih lastnostih okna KLI Vetro 110.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje