Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Okna iz lesa KLI Lignum 68 - okna čistih linij - so izdelana iz profilov debeline 68 mm, ki so troslojno lepljeni iz dolžinsko nespojenih lamel. To zagotavlja optimalno trdnost in stabilnost izdelka.

 

Lesena okna KLI Lignum 68 so zaradi svojih čistih in ravnih linij primerna za vgradnjo v objekte, kjer želimo prijetno bivati vsožitju z naravo, obenem pa prihraniti pri stroških energije za ogrevanje. Videz oken lahko popestrite z različnimi izvedbami križev, ki poudarijo vaš stil bivanja in krajevne značilnosti.

 

Vgrajujemo okovje ROTO NX.

 

Okna iz lesa KLI Lignum 68 - okna čistih linij - so izdelana iz profilov debeline 68 mm, ki so troslojno lepljeni iz dolžinsko nespojenih lamel. To zagotavlja optimalno trdnost in stabilnost izdelka.

 

Lesena okna KLI Lignum 68 so zaradi svojih čistih in ravnih linij primerna za vgradnjo v objekte, kjer želimo prijetno bivati v sožitju z naravo, obenem pa prihraniti pri stroških energije za ogrevanje.

 

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija. Vsa naša okna imajo standardno vključeno 4 kratno površinsko obdelavo.

 

Leseno okno lignum 68 tabela

 

 

KLI Lignum 68 so kvalitetna lesena okna, ki imajo trojno zasteklitev (4 - 10 - 4 - 10 - 4) s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom).

 

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = 0,8 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = 1,1 W/m2K (pei smrekovem lesu).

 

Serijsko sta v okno vgrajeni dve tesnili s trajno elastičnimi lastnostmi. Serijsko je vgrajen tudi odkapni profil na okenskem krilu in odkapni profil na spodnjem delu okenskega okvirja. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).

 

Okvir je na voljo v drevesni vrsti smreka in sicer dolžinsko spojeni ali dolžinsko nespojeni vidni del okna. Leseni profil krila in okvirja je debeline 68 mm. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti OKNA KLI Logatec®.

 

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe. Običajno uporabljamo okensko okovje ROTO NT v srebrni barvi. Videz oken lahko popestrite z različnimi izvedbami križev, ki poudarijo vaš stil bivanja in krajevne značilnosti.

 

Če se odločate za nakup lesenih oken vam priporočamo, da si preberete kaj pomenijo posamezne lastnosti oken in kako jih pravilno vzdrževati.

 

Poleg tega okna lahko v našem proizvodnem programu lesenih oken izberete tudi okno KLI Lignum 78 ali KLI Still 68/78. Izbirate lahko tudi okna iz programa les/alu oken ali PVC oken.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje