Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Okno iz lesa KLI Lignum 78 odlikuje izjemna izolativnost in konstrukcijska stabilnost, kar zagotavlja močnejša izvedba okenskega profila debeline 78 mm iz troslojno lepljenih, dolžinsko nespojenih lamel. Močno zaokroženi robovi poudarjajo lepoto izdelka in toplino naravnih materialov, prav tako pa poskrbijo za še boljši oprijem premaza.

 

Leseno okno KLI Lignum 78 je zaradi svoje izjemne konstrukcije posebej primerno za vgradnjo v energetsko varčne objekte, saj se lahko v kombinaciji s toplotno izolativno zasteklitvijo in termo odkapnikom doseže do 30 % višjo toplotno izolativnost.

 

Vgrajujemo okovje ROTO NX.

 

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija. Vsa naša okna imajo standardno vključeno 4 kratno površinsko obdelavo.

 

Lesena okna kli 78 tabela

 

Z distančnikom SWISSPACER

Lesena okna kli 78 tabela

 

Distančniki SWISSPACER

 

Lesena okna Kli Elegance 78 imajo trojno zasteklitev (4 - 14 - 4 - 14 - 4) s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom).

 

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = 0,6 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = 0,88 W/m2K (pri smrekovem lesu).

 

Serijsko sta v okno vgrajeni dve tesnili s trajno elastičnimi lastnostmi. Serijsko je vgrajen tudi odkapni profil na okenskem krilu in odkapni profil na spodnjem delu okenskega okvirja. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).

 

Okenski okvir je na voljo v dolžinsko nespojenem lesu sledečih drevesnih vrstah: smreka, macesen ter hrast. Leseni profil krila in okvirja je debeline 78 mm. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti Okna KLI Logatec.

 

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe. Običajno uporabljamo okensko okovje ROTO NT v srebrni barvi.

 

Če se odločate za nakup lesenih oken vam priporočamo, da si preberete kaj pomenijo posamezne lastnosti oken in kako jih pravilno vzdrževati.

 

Poleg tega okna lahko v našem proizvodnem programu lesenih oken izberete tudi okno KLI Lignum 68 ali KLI Still 68/78. Izbirate lahko tudi okna iz programa les/alu oken ali PVC oken.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje