Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Okno iz lesa KLI Quadro 78 odlikuje moderen in "clean look" dizajn. Okno je primerno za prenovo in novogradnjo objektov moderne gradnje. Izjemna izolativnost in konstrukcijska stabilnost pa je zagotovljena z dolžinsko nespojenimi lamelami in standardno vključeno 4-kratno površinsko obdelavo.
Leseno okno KLI Quadro 78 je zaradi svoje izjemne konstrukcije posebej primerno za vgradnjo v energetsko varčne objekte, saj lahko v kombinaciji s toplotno izolativno zasteklitvijo in termo odkapnikom doseže do 30 % višjo toplotno izolativnost.

 

Vgrajujemo okovje ROTO NX.

 

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija.

 

Lesena okna kli 78 tabela

 

Z distančnikom SWISSPACER

Lesena okna kli 78 tabela

 

Distančniki SWISSPACER

 

Lesena okna Kli Quadro 78 imajo trojno zasteklitev (4 - 14 - 4 - 14 - 4) s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom).

 

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = 0,6 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = 0,88 W/m2K (pri smrekovem lesu).

 

Serijsko sta v okno vgrajeni dve tesnili s trajno elastičnimi lastnostmi. Oba odkapna profila tako na okenskem okvirju kot tudi na spodnjem delu okenskega okvirja sta ravnih linij in oglate oblike. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).


Okenski okvir je na voljo v dolžinsko nespojenem lesu sledečih drevesnih vrstah: smreka, macesen, meranti ter hrast. Okvirji so izdelani tako, da njihova oglata oblika poudarja sodoben izgled pravokotnih oblik. Zasteklitvena letvica se zaradi tega lepo zlije s konstrukcijo okna. Leseni profil krila in okvirja je debeline 78 mm. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po barvni karti Okna KLI Logatec. Vsa naša okna so standardno zaščitena s 4-kratni površinskim nanosom.

 

Leseno okno Kli Quadro 78 skica

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe. Običajno uporabljamo okensko okovje ROTO NT v srebrni barvi.

 

Če se odločate za nakup lesenih oken vam priporočamo, da si preberete kaj pomenijo posamezne lastnosti oken in kako jih pravilno vzdrževati.

 

Poleg tega okna lahko v našem proizvodnem programu lesenih oken izberete tudi okno KLI Lignum 68 ali KLI Still 68/78. Izbirate lahko tudi okna iz programa les/alu oken ali PVC oken.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje