Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Okno iz lesa KLI Still 68/78 – stilno oblikovano okno – je izdelano iz okenskega profila debeline 68/78 mm iz troslojno lepljenih, dolžinsko nespojenih lamel. Odlikujeta ga izjemna izolativnost in konstrukcijska stabilnost.

 

Leseno okno KLI Still 68/78 ima stilno profilirane robove na okenskem okvirju, zasteklitvenih letvicah, križih in leseni odkapni letvi, kar je posebej primerno za stilno oblikovanje hiše, ki z detajlnim oblikovanjem izžarevajo domačnost.

 

Vgrajujemo okovje ROTO NX.

 

Lesena okna Kli Still 68/78 imajo trojno zasteklitev (4 – 14 – 4 – 14 - 4) s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom).

 

Toplotna prehodnost skozi steklo je Ug = 0,6 W/m2K, skozi celotno okno z okvirjem pa Uw = 0,88 W/m2K (pri smrekovem lesu).

 

Serijsko sta v okno vgrajeni dve tesnili s trajno elastičnimi lastnostmi. Čez serijsko vgrajen odkapni profil na okenskem okvirju je dodan stilni leseni odkapni profil. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).

 

Okna vam izdelamo iz smreke, macesna, hrasta in merantija. Vsa naša okna imajo standardno vključeno 4 kratno površinsko obdelavo.

 

Leseno okno Still 68/78 tabela

 

Okvir je na voljo v dolžinsko nespojenem lesu sledečih drevesnih vrstah: smreka, macesen ter hrast. Leseni profil krila in okvirja je debeline 68/78 mm. Leseni deli okna so površinsko obdelani z okolju prijaznimi pokrivnimi premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti Okna KLI Logatec.

 

Izbor okenskega okovja je odvisen od načina odpiranja, velikosti okna in njegove izvedbe. Običajno uporabljamo okensko okovje ROTO NT v srebrni barvi.

 

Če se odločate za nakup lesenih oken vam priporočamo, da si preberete kaj pomenijo posamezne lastnosti oken in kako jih pravilno vzdrževati.

 

Poleg tega okna lahko v našem proizvodnem programu lesenih oken izberete tudi okno KLI Lignum 68 ali KLI Lignum 78. Izbirate lahko tudi okna iz programa les/alu oken ali PVC oken.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje