Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Vhodna vrata

Vhodna vrata so že od nekdaj simbolni in statusni element hiše. So obraz vašega doma, ki ga vsak vaš obiskovalec opazi najprej, še preden vstopi v hišo.Z bogato izbiro različnih videzov, ki jih lahko prilagodimo vašim željam ali pa jih izdelamo na podlagi vaših predlogov in skic, smo poskrbeli za privlačnost vhodnih vrat.

 

...

Kadar izbirate vhodna vrata se morate najprej odločiti iz kakšnega materiala bodo vaša vhodna vrata. Tako kot pri oknih, je tudi pri vhodnih vratih bila včasih izbira materiala omejena predvsem na les. Danes lahko izbirate med široko ponudbo različnih barv, oblik in materialov vhodnih vrat.

 

Vam je bolj všeč les, aluminij ali kombinacija lesa in aluminija? Vrata bodo najbolje dopolnila in nadgradila videz vašega doma, če bodo narejena skladno z arhitekturnim stilom hiše in iz istega materiala, kot ostalo stavbno pohištvo. Pri lesenih vhodnih vratih lahko izbirate med drevesnimi vrstami smreke, macesna, hrasta ali merantija.

 

Poskrbite za to, da se bodo nova vhodna vrata ujemala z barvo in stilom fasade. V naši ponudbi vrat si barvo lahko izberete iz veljavne barvne karte OKNA KLI oz. katerekoli barve po RAL lestvici.

 

Poleg barve in materiala je pomembna lastnost vhodnih vrat tudi njihova toplotna in zvočna izolativnost. Vrata morajo biti zadostne debeline, pomembno vlogo pa igrajo tudi tesnila (običajno dvojna ali trojna). Ker si zaradi stresnega načina življenja želimo doma oddahniti od gneče in hrupa morajo vrata blokirati zvoke iz hrupne ceste.

 

Žal je v današnjem času kriminal v porastu. Še vedno se večina vlomov zgodi preko vhodnih vrat, zato je zelo pomembna tudi protivlomna varnost. Za vašo varnost in zaščito vašega imetja smo poskrbeli z vratnim okovjem, ki s tri- ali pettočkovnim zaklepanjem otežuje vstop neželenim obiskovalcem.

 

Vratom lahko dodamo tudi različne druge dodatke po vaši izbiri (odrivnike, okraske, križe , inox ali kovane dodatke ...)

 

V bogati ponudbi vhodnih vrat boste zagotovo našli takšna, ki bodo vašemu domu dala edinstven značaj.

 

Za najboljšo predstavo vam nudimo KONFIGURATOR ZA LESENA IN LES-ALUMINIJ VHODNA VRATA, kjer si lahko po želji sestavite vaša nova vhodna vrata. Izbirate lahko model, izvedbo, dimenzijo, barvo, kljuke,..in na koncu sliko vrat vstavite v vašo hišo in nam pošljete povpraševanje, da vam izračunamo ceno. Poskusite, ne bo vam žal!

Preberi večZemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje