Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

ŽALUZIJE IN KOMARNIKI

 

Zunanje okenske žaluzije OKNA KLI so kvalitetno in moderno senčilo. Žaluzije so primerne za vgradnjo v večino klasičnih enodružinskih hiš in stanovanj. Prednost žaluzij v primerjavi z roletami je, da omogočajo veliko več nadzora nad količino svetlobe, ki jo želite imeti v vašem stanovanju.

 

Ob vročih poletnih dnevih se pri žaluzijah ne rabite odločati med zatemnitvijo in hladom ali svetlobo in vročino tako kot pri roletah, ampak lahko blokirate neposredne sončne žarke in s tem preprečite pregrevanje prostora, vseeno pa pridobite dovolj odbitih žarkov, ki bodo osvetlili notranjost. Smiselno je, da nova senčila vgrajujete hkrati z novimi okni, saj na ta način lahko izvedemo skrito montažo omarice za senčila, zato ob nakupu oken vedno dobro premislite če morda potrebujete tudi senčila.

 

Pri nas imate na voljo več tipov žaluzij, za katere izvajamo tudi montažo.

 

Tipi zunanjih in notranjih žaluzij

 

Komarnik na zunanji strani okna ali balkonskih vrat zagotavlja mir pred nadležnimi žuželkami. Prostor bo ostal svetel, v njem pa bo vedno dovolj svežega zraka. Svetlobo v prostoru lahko uravnavate tudi z notranjimi ali medstekelnimi žaluzijami. Slednje so še posebej praktične, saj so vgrajene v vmesni prostor med dvema stekloma, zato jih ni potrebno čistiti.

 

Drsni komarniki se najbolj pogosto uporabljajo za montažo na panoramske stene. Tako se zaščitite pred komarj na prehodih na balkon ali teraso. Narejeni so iz kvalitetnih materialov in jih je mogoče pritrditi na različne vrste vrat. Odpiranje in zapiranje drsnih komarnikov je preprosto, komarnik se enostavno zapelje po vodilih, ko ga odrinete na stran. Standardna barva okvirja takega komarnika je bela, lahko pa se ga naroči tudi v drugih barvah, po RAL barvni lestvici.

 

Integriran komarnik v oknu   Komarnik v vratih
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje