Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Subvencija Eko sklada je dobrodošla finančna spodbuda za prebivalce

Če razmišljate o prenovi svojega doma in zamenjavi stavbnega pohištva bo subvencija Eko sklada za okna in vhodna vrata dobrodošla spodbuda, ki bo pripomogla k lažji odločitvi. Menjava oken in vrat na stanovanjski hiši je zagotovo eden izmed največjih finančnih zalogajev pri obnovi - potrebno je dobro premisliti in preračunati vsak evro, da bodo stroški menjave čim nižji. Če želite prejeti subvencijo za okna s katero vam bo Eko sklad povrnil del denarja za vhodna vrata in okna, morate z lastnostmi in vgradnjo zadostiti določenim predpisanim pogojem, da lahko zanj zaprosite. Nepovratna sredstva država dodeljuje energijsko učinkovitim lesenim oknom in vratom, ki jih lahko najdete v naši ponudbi.

Ne le izdelava samih oken, pomembna je tudi njihova vgradnja, saj so tako za načrtovanje kot za samo izvedbo, zahtevane RAL smernice, katerim pri nas dosledno sledimo. Za subvencije za lesena okna lahko zaprosite, če bodo le ta ustrezno pritrjena v pravilno pripravljeno odprtino, tesnjenje okenskih reg mora biti izvedeno v treh ravneh, subvencija Eko sklada pa zahteva tudi zadostitev pogojem vgradnje okenskih polic, senčil in pravilno obdelavo špalet.

 

 

Zahtevanih je kar nekaj pogojev, ki lahko laikom povzročijo nemalo sivih las, zato je stvari najbolje prepustiti strokovnjakom, ki bodo poskrbeli za vse. V našem podjetju bomo namesto vas pripravili vsa potrebna potrdila in dokumentacijo za prijavo za Eko sklad in bomo kvalitetno poskrbeli za zahtevano vgradnjo.

 

Dokumentacija za prijavo za subvencijo Eko skladaBrezplačne izmere in priprava dokumentacije za prijavo za Eko sklad

Subvencija Eko sklada za lesena okna in vhodna vrata se dodeljuje pri menjavi starega za novo za energijsko učinkovito stavbno pohištvo. Kot smo že omenili sta pomembna vgradnja in material iz katerega je le-to izdelano. Med stroške, ki jih vključuje subvencija za okna se šteje odstranitev starih in nakup ter vgradnja novih oken, senčil, okenskih polic, obdelava in popravilo špalet, ne smemo pa pozabiti na nakup in vgradnjo vhodnih vrat. Naše vodilo je celostna obravnava vsake stranke, zato vam poleg strokovnega svetovanja, brezplačnih izmer in priprave dokumentacije, nudimo tudi brezplačno dostavo povsod po deželi, pri vgradnji saniramo notranje špalete ter vam odpeljemo stara okna in vrata.

Zagotovimo vam lahko, da bo ob primernem vzdrževanju novo stavbno pohištvo iz naše ponudbe, dolga leta obdržalo svoje prvotne lastnosti. Ne le učinkovito, da je vso pohištvo odlično izdelano, temveč tudi izjemno kakovostno impregnirano proti lesnim škodljivcem in vremenskim vplivom.

 

S svojo kakovostjo in dobrimi lastnostmi zadoščajo vsem pogojem, da boste pridobili subvencijo Eko sklada.

 
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje