Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Subvencija EKO sklada za lesena okna. Zakaj? Veliko je prednosti.

Če razmišljate o zamenjavi vaših novih oken z novimi, imamo za vas odlično novico. Subvencija za lesena okna EKO sklada, slovenskega okoljskega javnega sklada, ki vsako leto objavi razpis za pridobitev nepovratnih sredstev, ki so namenjena tistim, ki se bodo odločili za zamenjavo svojih starih oken z lesenimi okni. Subvencija za lesena okna lahko znaša tudi do 20 % cene novih lesenih oken, zato ne odlašajte z odločitvijo in se odločite za zamenjavo svojih starih oken z lesenimi še danes.

Lesena okna, ki jih po naročilu oziroma po meri izdelujemo v podjetju Okna KLI Logatec d. o. o., so primerno zastekljena in izpolnjujejo vse pogoje, ki so zahtevani za pridobitev subvencije EKO sklada. Če se odločite za nakup lesenih oken pri nas, boste dobili tudi vso potrebno tehnično dokumentacijo in izračune, ki potrjujejo zahtevane pogoje. Subvencija za lesena okna bo razbremenila vaš proračun, ki ste ga namenili zamenjavi starih oken z lesenimi. Vse informacije o subvencijah za lesena okna EKO sklada lahko dobite na naši spletni strani.

prednosti lesenih oken so v EKO skladu

Prednosti lesenih oken – stabilnost, trajnost, estetska dovršenost, izolativnost


Veliko je prednosti lesenih oken. Eno pa je jasno, lesena okna so naravna. Les je naraven material, ki je človeku in okolju prijazen. Lesena okna niso zahtevna za vzdrževanje, odlikuje jih izjemno dolga življenjska doba, stabilnost, estetska dovršenost in dobra izolativnost. Z vgradnjo lesenih oken boste veliko pridobili. Prihranili boste pri stroških ogrevanja, saj je les izredno dober izolator. Vonj lesa iz vaših novih lesenih oken bo v vaš dom prinesel posebno toplino in domačnost.

Veliko je torej prednosti, zakaj izbrati lesena okna. Če ste še vedno v dvomu, pvc vs lesena okna, potem vam priporočamo lesena okna. Ne le, da so izredno kvalitetna in trajnostna, so tudi estetsko dovršena. Izdelamo jih iz različnih vrst lesa, na voljo so tudi v različnih barvah. Poleg tega pa lahko sedaj lesena okna dobite po še bolj ugodni ceni, saj lahko zaprosite za subvencijo EKO sklada za lesena okna.

 

Subvencija za lesena okna – EKO sklad – prehod k okolju prijaznim rešitvam


EKO sklad si prizadeva ozavestiti ljudi k bolj premišljenemu in odgovornemu ravnanju z naravo ter spodbuditi prehod k okolju prijaznim rešitvam. Lesena okna so ena izmed takšnih rešitev. Zakaj lesena okna? Ker so najbolj ekološka. S pridobitvijo subvencije boste zmanjšali stroške zamenjave vaših starih oken z novimi, lesenimi, naredili pa boste tudi nekaj dobrega zase in naravo.

 Zakaj? Izberite lesena okna zaradi subvencije
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje