Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Lesena okna in vrata za vsako zgradbo, po konkurenčnih cenah

Lesena okna polepšajo videz vsakega objekta

Se morda odločate o menjavi stavbnega pohištva? Ali ga izbirate za novogradnjo? Potem ste na pravem naslovu, saj boste v naši ponudbi našli kakovostna lesena okna in vrata, ki vam bodo za izjemno dostopno ceno nudila vse tisto, kar se od njih pričakuje. Zakaj izbrati les? Vsekakor je to material, ki je naraven in s svojim videzom pozitivno vpliva na človekovo počutje, je izjemno estetskega videza in obrazu objektov doda piko na i. Lahko rečemo, da boste z vgradnjo lesenih oken in vrat samo pridobili. Če želite stopiti korak naprej, lahko izberete alu-les okna, ki so na zunanji strani prevlečena z aluminijastimi oblogami, katere jih maksimalno zaščitijo in jim življenjsko dobo še podaljšajo. Vroči sončni žarki, toča, mraz in dež, jim ne bodo prišli do živega, v notranjosti pa bodo lesena okna še vedno izžarevala svojo naravno podobo in ustvarjala prijetno vzdušje. Tudi če lesena okna in vrata niso zaščitena z aluminijem, ta s primernim vzdrževanjem in nego dolga leta ohranijo svoj videz in funkcionalnost, saj so izdelana iz najkakovostnejšega lesa slovenskih gozdov.

 

Lesena okna in vrata so pomembni elementi vsakega objekta

 

Lesena okna za novogradnje in obnovo

Lesena okna in vrata, ki jih lahko pri nas dobite po izjemno dostopnih cenah, so zelo dobri zvočni in toplotni izolatorji. Ker pomagajo pri vzdrževanju temperature v prostorih, se lahko z njihovo vgradnjo precej prihrani pri mesečnih stroških za elektriko. V vročih poletnih mesecih, lesena okna in vrata zadržujejo vroč zrak v zunanjosti, k čemur še dodatno pripomorejo kvalitetna senčila za okna, v zimskih mesecih pa bo zaradi njihove odlične termoizolativnosti, hladen zrak ostal zunaj. Seveda je priporočljivo, da se odločite za lesena okna s troslojnimi stekli, ki zadoščajo vsem potrebnim standardom tudi za vgradnjo v energijsko varčne objekte. Če si želite po napornem dnevu mirnega počitka, bodo kakovostna lesena okna in vrata odbila hrup iz ulice in vam omogočila mirno bivanje v tišini doma. Ne glede na to ali je vaš dom grajen v moderni izvedbi ali preurejate starejšo zgradbo, bo leseno stavbno pohištvo odlično sovpadalo z gradnjo, saj tako lesena okna kot vrata izdelamo popolnoma po meri in jih prilagodimo željam strank, za zelo dostopno ceno.

 

 

Pri vgradnji lesenih oken in vrat, lahko zaprosite za subvencijo

Lesena okna in vrata iz naše ponudbe zadostujejo vsem predpisanim evropskim standardom in veljajo za energijsko varčno pohištvo. Pri nakupu vam bomo izdali vso potrebno dokumentacijo, da boste lahko zaprosili za subvencijo slovenskega EKO sklada in si povrnili dobršen del stroškov. 

Oglejte si našo spletno stran in raziščite veliko ponudbo lesenih oken in vrat ter nas pokličite za vsa vprašanja, ki se vam bodo porodila. Tu smo zato da vam svetujemo, vas usmerjamo in vam pomagamo.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje