Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Vhodna vrata naredijo prvi vtis o našem domu

Primerna vhodna vrata lepo zaključijo izgled celotne podobe našega domovanja. Lahko so simbolni in statusni element hiše, ki odraža njeno notranjost, hkrati pa obraz našega doma, ki ga vsak  obiskovalec opazi še preden vstopi.

Glavna in stranska vhodna vrata naj se ujemajo z okni in fasado, narejena pa naj bodo skladno z arhitekturnim stilom našega domovanja, saj ga bodo le tako lahko ustrezno dopolnjevala. Pogosto si zaradi stresnega tempa po prihodu domov želimo oddahniti od gneče in hrupa, zato morajo vrata zadostno blokirati zvoke iz hrupne ceste ter prispevati k ohranjanju optimalne temperature našega doma. Njihova pomembna lastnost  je torej tudi toplotna in zvočna izolativnost, ki je odvisna njihove debeline in tesnil.

 

Vhodna vrata Okna KLI Logatec d.o.o.Lesena vhodna vrata po meri

 

Ko razmišljamo o nakupu novih vrat, se je potrebno najprej odločiti iz česa in kako bodo izdelana. Izbiramo lahko med številnimi materiali, oblikami in barvami. Najpogostejše so kombinacije lesa in aluminija, mnogi pa še vedno prisegajo na les. Na voljo so različne vrste lesa, kot so smreka, hrast, macesen in meranti. Lahko pa jim dodamo tudi različne dodatke (odrivnike, okraske, križe , inox ali kovane dodatke ipd).

 

Protivlomna zaščita vrat

Žal je v današnjem času kriminal v porastu, večina vlomov pa se še vedno zgodi ravno preko vhodnih vrat, zato je zelo pomembno, da so le-ta protivlomno varna. V podjetju Okna KLI Logatec d.o.o. skrbimo za vašo varnost z odlično protivlomno zaščito vaših vhodnih vrat, ki imajo vgrajene tri ali pettočkovne sisteme zaklepanja ter temu prilagojena in ojačana okovja. Njihova vrata se ponašajo z vrhunsko kvaliteto, saj so poleg omenjenega tudi odlično toplotno in zvočno izolirana.

Vhodna vrata morajo biti kakovostno vgrajena, ker bodo le tako lahko dobro opravljala svojo funkcijo. Preden se prične njihova montaža, pa je potrebno paziti na določene stvari. Poskrbeti je treba za njihovo zaščito med transportom ali skladiščenjem, zaščitena pa morajo biti tudi pred umazanijo in močnimi sončnimi žarki. Montaža vrat naj bo opravljena profesionalno, saj je na ta način zagotovljena njihova kakovost in dolgotrajnost. Okovje naj bo prilagojeno prav tistemu tipu vrat, za katerega smo se odločili. Ne glede na to ali gre za novogradnjo ali  menjavo je zelo pomembno, da je stik med steno in vrati dobro zatesnjen, kar je predpogoj za zagotavljanje primerne zvočne in toplotne izolacije. Reža med podbojem in zidom naj bo strokovno zapolnjena z izolacijskim materialom. Montaža vhodnih vrat se lahko opravi tudi v vremensko manj ugodnih pogojih, praktično  v vseh letnih časih.

 

Lesena vhodna vrata

Čeprav les danes še zdaleč ni več edina možna izbira, se ljudje zanj še vedno zelo radi odločijo, gre namreč za ekološki material, ki pričara občutek topline in domačnosti. Je material, s katerim lahko poudarimo moderno eleganco našega domovanja ter zato primeren tako za sodobno kakor klasično opremljen dom, uporabljamo pa ga lahko pri opremljanju novogradenj, ali prenavljanju starejših objektov. Lesena stanovanjska vhodna vrata lahko oplemenitimo tudi z elementi iz drugih materialov, kot je na primer steklo ter na ta način ohranimo vse njegove prednosti ter ga oplemenitimo s kančkom modernega dizajna.

Lesena masivna vrata, kakršna poznamo iz preteklosti, se danes praktično ne prodajajo več, saj so sodobna narejena tako, da popolnoma zadoščajo potrebam modernega človeka in hiše. Takšna vrata imajo jekleno protivlomno sredico, na katero je iz obeh strani pritrjena lesena.

 

Alu les vhodna vrata

Vrata iz kombinacije lesa in aluminija nudijo izjemno zaščito pred vremenskimi vplivi in omogočajo izjemno stabilnost ter enostavno nego. V našem domovanju vzdržujejo naravno klimo in optimalen občutek bivanja, podkrepljen z naravno lepoto lesa. Poleg njihove standardne izvedbe je mogoče izbirati med tovrstnimi nizkoenergijskimi ali pasivnimi vhodnimi vrati.

 

Vrata po meri

Vsaka vrata so rezultat med seboj dovršeno usklajenih detajlov. Stanovitnost dizajna gre z roko v roki s toplino, brezčasno lepoto in trajnostjo.

V podjetju Okna KLI Logatec d.o.o. bomo poskrbeli za privlačnost naših vhodnih vrat, saj ponujamo bogato izbiro različnih videzov, ki jih lahko prilagodimo vašim željam ali pa jih izdelajo na podlagi naših predlogov in skic. V naši bogati ponudbi bosteo zagotovo našli vrata, ki bodo ustrezala vašim željam, s pomočjo posebnega programa na spletni strani pa si lahko po želji sestavite tudi vrata po meri, saj lahko naš najljubši model do potankosti prilagodimo našim potrebam in okusu. Lesena vhodna vrata lahko na primer zgoraj ali na strani dopolnimo s steklom, sami pa lahko izberete tudi natančne dimenzije in smer odpiranja, način konstrukcije, debelino in prag. Naše delo je popolnoma prilagojeno željam strank. Vrata vam bomo izdelali iz vrste lesa po želji, izbirate pa lahko tudi med barvami RAL barvne lestvice in grobimi strukturami pokrivnih barv. Na spletni strani so na voljo številni dodatki, kot so kljuke, rozete, prijemala, ključavnice in različne možnosti kontrole odpiranja. Ne glede na vaše želje, vam bomo izdelali natanko takšna vhodna vrata, kakor smo si jih zamislili, njihovi strokovnjaki pa bodo poskrbeli tudi za njihovo montažo.
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje