Konfigurator vhodnih vrat

Želim ponudbo

   +386 1 7558 110

   okna.kli@oknakli.si

germany austria switzerland

Vrhunska lesena okna dostopna po zelo ugodnih cenah 

Vrhunska lesena okna so primerna za kombiniranje z različnimi arhitekturnimi stili. Uporabite jih lahko tako za ustvarjanje rustikalne, na tradicijo oprte podobe objekta  kot pri modernejših bivališčih, lociranih v urbanih mestnih okoljih. Pomembna prednost vrhunskih lesenih oken je, da  so na voljo v številnih izvedbah, kljub variacijam pa ohranjajo bistvene prednosti, ki jih ponuja les, eden od najbolj razširjenih in trpežnih materialov za izdelavo oken.

 

Oglejte si naše reference.

 

Vrhunska lesena okna Kli LogatecVrhunska lesena okna so pametna investicija

Kakovostna lesena okna lahko dolgoročno racionalizirajo energetsko porabo, zato varčevanje na račun kvalitete pri nakupu novih oken ni smiselno, kar pa še ne pomeni, da so vrhunska lesena okna nujno tudi draga. Z nekaj sreče lahko naletite na zelo ugodno razmerje med ceno in kakovostjo, zato je smiselno, da začnete projekt zamenjave načrtovati dovolj zgodaj. Tako boste imeli čas za redno spremljanje ponudbe in več možnosti, da naletite na vrhunska lesena okna po akcijski ceni. Ponudnike lahko zaprosite tudi za informativni predračun, ki vam bo olajšal dokončno odločitev. Na končno funkcionalnost oken pomembno vpliva tudi kakovost same vgradnje, zato je vsekakor priporočljivo izbrati dovolj izkušenega izvajalca storitve.

Količinski popust in možnost pridobitve subvencije

Življenjska doba vrhunskih lesenih oken je izjemno dolga (seveda ob predpostavki, da je njihovo vzdrževanje ustrezno, v skladu z navodili proizvajalca), zato so nedvomno vredna svoje cene. Ta je lahko še nekoliko nižja, če hkrati naročite večje število oken, za vrhunska lesena okna s trojno zasteklitvijo pa lahko pridobite tudi nepovratna finančna sredstva, saj so tovrstna okna tudi okolju prijazna izbira.  
Zemljevid
Kli Logatec povpraševanje

Vas zanima več?

Brezplačno povpraševanje